Taylor Momsen neccharisnyában reklámoz parfümöt

A Gossip Girl tizenhét éves színésznője fekete csizmában, neccharisnyában és szexi fehérneműben reklámozza John Galliano divattervező legújabb parfümjét. A kábé másfél perces videóban Momsen tétován sminkeli magát, és piros tollal és elektromos gitárral is incselkedik, a végén pedig széttép egy hosszú tekercset, amire előtte elvétve feljegyzett valamit. Az aláfestő zene egyébként saját együttesének, a Pretty Recklessnek a száma, a videót a modellből lett fotós, Ellen von Unwerth készítette.

Taylor Momsen minden lehetőséget megragad, hogy valahogy felbosszantsa fiatal rajongóinak szüleit. A zenekar egyik klipjében például Leonardo Utolsó vacsora című képét dolgozzák fel úgy, hogy Momsen fehérneműben vonaglik az asztalon, emellett időről időre előáll valami botrányosnak szánt kijelentéssel, például, hogy gyerekkorában megdugott egy papot, vagy, hogy vadul népszerűsíti az önkielégítést. Momsen még villantással is próbálkozott, ami fiatal kora miatt elég felemásra sikerült. Mindenesetre felkerült már a Revoler magazin címlapjára, és ő lett a Material Girl reklámarca, ami Madonna és lánya kollekciója.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.