Kate Moss az évtized legjobban öltözött nője

A 36 éves szupermodell több mint háromszáz címlapon szerepelt már pályafutása során. Csúcsminőségű, patinás ruhadarabjaival, egyedi stílusával a megjelenése mindig tökéletes. Az amerikai Vogue magazin őt választotta meg az évtized legjobban öltözött nőjének.

Ez az első alkalom, hogy a divat havilap formájú bibliája összeállította az elmúlt évtized legjobban öltözött sztárjainak listáját, a francia Vogue csak az évtized 30 legjobb modelljét választotta meg. Az amerikai magazin stílusigazgatója, Alexandra Kotur szerint “Kate Moss minden pillanatban elegáns és tökéletes.” Ennek ugyan ellentmond az a tény, hogy a szupermodell szétcsúszva, bedrogozva is mutatkozott már a kamerák előtt, és a rehabot is jól ismeri. Alexandra Kotur azzal erősítette meg a magazin döntését, hogy “senki nem volt nagyobb hatással a nők öltözködésére Kate Mossnál az elmúlt évtizedben."

Kate Mosson kívül több kategóriában díjazták a legjobban öltözött hírességeket, a független nevű kategóriában Michelle Obama a legsikkesebb, az évtized bombázója Blake Lively lett, az elmúlt tíz év amerikai szépségének Jessica Bielt választották, a legbohémabban pedig Sarah Jessica Parker öltözik. A legfantáziadúsabb kategóriában Lady Gagát díjazták a húsos ruhájával.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek