Nem talál elég nagy ruhát a világ legszexisebb nője

Az Esquire magazin olvasói által a legszexisebb nőnek tartott Christina Hendricks a Daily Recordnak elárulta, hogy figyelemre méltó méretei miatt sajnos nehéz pillanatokat él át a vörösszőnyeges események előtt, ugyanis nem könnyű megfelelő ruhát találnia. "Bár az emberek nagyon szép és kedves dolgokat mondanak rólam, egyetlen tervező sem akar nekem ruhát kölcsönözni a városban. Csak nullás vagy kettes konfekcióméretű holmikkal tudnak szolgálni, így továbbra is nagyon nehéz beszerezni egy megfelelő ruhát" - nyilatkozta a színésznő, akinek azért mindig sikerül megoldania ezt a lehetetlen feladatot, lásd a mellékelt galériát. A Reklámőrültek című sorozatban szereplő Hendricks általában L'Wren Scott és Christian Siriano kreációit viseli, de az Emmy-gálán Zac Posen egyik estélyijében jelent meg.

A külföldi számozás szerint 14-es konfekcióméretű holmikat viselő híresség leszögezte, mindig is ilyen méretekkel rendelkezett, és amikor egyszer lefogyott, egyik kollégája figyelmeztette arra, hogy erre nincs szüksége. "Miközben egy másik sorozatban, a Kevin Hillben szerepeltem, éppen szakítottam, ami miatt meglehetősen rosszul éreztem magam a bőrömben, és anélkül, hogy észrevettem volna, jó pár kilótól meg is szabadultam. Taye Diggs odajött hozzám, és megkérdezte, hogy mégis mit csinálok, és megkért, hogy bármi miatt is fogyok, azonnal hagyjam abba" - tette hozzá Hendricks.

Állítása szerint mindig nagyon sok bókot kapott, de a Reklámőrületeknek köszönhetően tovább nőtt a pozitív visszajelzések száma. A nagy kebellel és széles csípővel megáldott színésznő sikerének többen is örülnek, hiszen ösztönzően hat azokra a nőkre, akik önbizalomhiányban szenvednek az aktuális szépségideál miatt, a magazinokban, bemutatókon feltűnő sovány modellek, hírességek miatt.

Christina Hendricks elmondta, hogy a Reklámőrültek előtt előfordult, hogy gondot jelentett homokóra-alakja. Volt, aki elismerte a színésznői tehetségét, de túl kövérnek tartotta, volt, aki arra kérte, hogy valahogyan rejtse el a mellét. "Korábban úgy éreztem, hogy semmi keresnivalóm nincs ebben a szakmában. Mintha láthatatlan lettem volna" - nyilatkozta a színésznő, akivel persze már szívesen együtt dolgoznának azok, akik pár éve visszautasították.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek