Goldie Hawn szinte ugyanolyan hamvas, mint 35 éve

goldiehawn450

Tavaly ősszel volt itt szó egy olyan színésznőről, aki a hatvanon túl is képes volt plasztikai sebészeti beavatkozások nélkül vonzónak maradni. Akkor rengeteg pozitív komment érkezett Meryl Streeppel kapcsolatban, ezért amikor ezek a friss fotók érkeztek Goldie Hawnról a héten, gondoltuk, érdemes lenne róla is megkérdezni önöket. A fenti fekete-fehér kép a Sampon című filmből származik, 1975-ből. A mellette levő paparazzófotó most szerdán készült, csak úgy az utcán. Az alábbi képek dátuma pedig 2010. június 30.

Goldie Hawn 1945-ben született, azaz 64 éves, és amint a fenti fotók mutatják, rengeteget sikerült megőriznie abból a hamvasságból, aminek tipikus butuska-szőke szerepek nyomán karrierjét köszönheti. Persze ha valaki ennyi idősen ilyen fiatalos, annál nyomban szárnyra kapnak a plasztikai sebészettel kapcsolatos pletykák, de maga Hawn legalábbis tagadja, hogy bármit csináltatott volna, azzal együtt, hogy alapvetően nem ellenzi a sebészeti beavatkozásokat a szépség érdekében (lásd pl. ezt az interjút). Ön szerint?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.