Túl szexis burkák és teknősfiúk a KREA évzáró bemutatóján

Míg a KREA Kortárs Művészeti Iskola hallgatói tavaly a Szépművészeti Múzeumban mutathatták meg, hogy mit tanultak, és mire képesek, addig idén az Eiffel téren rendezték a tanév végi divatbemutatót. Három végzős, illetve három tavaly végzett diák mellett pénteken azok az első és másodéves hallgatók is teret kaptak, akiket az oktatók kellően ügyesnek és kreatívnak ítéltek. Már a meghívóban felhívták a figyelmünket arra, hogy az általuk tervezett ruhák többsége nem tartozik a hordható kategóriába, inkább objekteknek tekinthetőek. Így nem lepődtünk meg, amikor az első modell kilépett a közönség elé. Igaz, volt olyan ruha, amit szívesen viselnénk.

Klikk a többi képért!

Az első tourban a kis fekete ruha számos változata vonult végig a kifutón. Majd örömmel vettük tudomásul, hogy a hallgatók nem csak női, hanem férfiruházattal is foglalkoznak. Ami az összképet illeti, a tescós F&F őszi/téli kollekcióján hiába éreztük, hogy a kilencvenes évek lassan megdönti a nyolcvanas évek uralmát a divatvilágban, a KREA hallgatói nagyrészt még mindig a válltömések, cicanadrágok és az aerobik évtizedéből merítettek ihletet. Igaz, a színekkel csínján bántak. A első- és másodévesek bemutatójából a burka nem igazán valláskompatibilis, dresszbe oltott változatai maradtak meg az emlékezetünkben, valamint azok a magasnyakú, páncélszerű megoldások, amikről valami oknál fogva a teknősökre asszociáltunk.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.