Katy Perry villogós ruhában vonult a vörös szőnyegen

Russell Brand menyasszonya előszeretettel jelenik meg feltűnő ruhákban a nyilvánosság előtt, bár ezt egy kicsit más szinten űzi, mint Lady Gaga. Az éppen esküvőjére készülő énekesnő a hétfőn megrendezett Metropolitan Costume Institute gálán is egy igen érdekes koncepciójú ruhával hívta fel magára a figyelmet. Az estélyi ruha anyaga és szabása miatt Katy Perry nem tűnt volna ki a tömegből, azonban egy rakatnyi apró fényforrásnak köszönhetően sikerült elérnie, hogy mindenki felfigyeljen rá. Hiszen senki más nem volt, aki rajta kívül különböző színekben világított volna.

Katy Perry elmondta, ő a merész, vállalkozó szellemű lányokat képviseli,  azokat a nőket, akik kellő önbizalommal bírnak. Hozzátette, hogy a divat néha ellaposodhat, és ezért úgy döntött, belevisz egy kis csavart a történetbe. Egyúttal azt is elárulta, hogy a fényeket a mellénél elhelyezett kis kapcsolóval irányítja, és lehet, hogy ez nem feltétlenül a legmegfelelőbb hely ezen eszköz számára.

Ön szerint milyen Katy Perry ruhája?

Az ominózus estélyit egyébként a londoni CuteCircuit designerei tervezték, és Katy Perry ruhája egy egyszerűbb verziója annak a GalaxyDress fantázianevű ruhának, amiben huszonnégyezer LED-et helyeztek el alkotói. A CuteCircuit két alapítója, Francesca Rosella és Ryan Genz a jelenleg kapható legkisebb fényforrásokat használja. A szinte papírvékonyságú, 2x2 milliméteres LED-eket a ruhában elhelyezett iPod akkumulátorok látják el árammal.

Az építészként és tervezőgrafikusként definiált Francesca Rosella és Ryan Genz képzőművész és antropológus hordható találmányaira a világ már korábban is felfigyelt. A Time magazin a Hug Shirt nevű holmijukat 2006-ban az egyik legjobb találmánynak szavazta meg, a GalaxyDress LED-ruhát pedig egy chicagói tudományos múzeumban állították ki – írja a Daily Mail.

Oszd meg másokkal is!
Mustra