Szörnyikés táska és csigolyás csizma

Kigyűjtöttük a divathetek bohókásabb kiegészítőit, azokat, amik már nem hétköznapiak, de azért erős egyéniség kell a viselésükhöz.

Elsőként ajánlanák a Prada 2010 őszi/téli kollekciójában bemutatott szemüveget. A műanyag keret idétlen formája a hatvanas éveket idézi fel, de köszönhetően a lekerekített formának egy modern darabot kaptunk.

Akárcsak a Prada-szemüveget, a csigolyás sarokban végződő csizmát is Milánóban szúrtuk ki. A Dsquared2 a barna combközépig érő csizmán kívül tervezett még ugyanilyen sarkú cipőt, és szandált is.

A kalapszerű haj vagy hajszerű kalap – mi sem jutottunk dűlőre – az indiai származású Manish Arora keze munkáját dicséri. Az alkotást akár sárgában is beszerezhetjük, de készült belőle extra rövid frizurát ábrázoló példány is.

Rick Owens feltételezéseink szerint kesztyűjével a szőrmés csizmákhoz igazodott, más magyarázatot legalábbis nem találtunk a szőr és a bőr ilyen arányú párosítására.

A szörnyikés táskákat Giles Deacon mutatta be Párizsban, mesélnénk a ruhákról is, de ezek a remek darabok lettek az elsőszámú célpontjaink.

Oszd meg másokkal is!
Mustra