Elég a térdnadrágos magassarkúból!

Jeremy Clarkson neve talán nem ismerős a Velvet olvasóinak. Brit autós és közéleti újságíró. Divat nem szeretni, de éles és cinikus véleménye érthetően felpiszkálja a frusztráltakat. Én kedvelem. Ezer éve, egy napon Budapesten járt.

Az egész cikket itt olvashatják, de nem sok újat fognak megtudni belőle, Budapest azóta is szürke, és ez elég szomorú. De hogy azóta is minden csaj hajtókás térdnaciban jár, a nagyseggűek is? Három év alatt ez nem változott meg?

csizma250

Nem, mert abban járnak. Tűsarkú csizmával. De van rosszabb is, mert aki nem térdnaciban, az a szűk farmert a tűsarkú csizmájába erőltetve. Tucatnyi pipaszárakon botladozó hatalmas segget figyeltem meg, rövid dzsekik alatt imbolyogtak a metrón, zebrán, esőben, buszmegállóban, tűsarkokon. Az Üllőin nem tudom melyik csaj a prosti, melyik nem, mert a kurvák is ebben nyomják, szűk nadrág a tűsarkú csizmába erőltetve, rövid dzseki.

Van nyári változat, a tűsarkú szűk térdnadrággal, a kurvák nem hordják, de attól még üvölt róla a káeurópa rádió.

A térdnadrág, ha szűk, bringára, esetleg autót mosni, kirándulni ideális viselet. Bővebb fazonban, szövetből egy jó harisnyával gyönyörű egy lapos(!!!) sarkú, de annál magasabb szárú lovaglócsizmával. Ezt a laza viseletet azonban még nem láttam itthon. Angliában igen, Clarksont is ez zavarhatta így össze.

A magas sarkú csizma nem nadrághoz, hanem térdig, vagy annál rövidebb szoknyához, esetleg botrányosan forró nadrághoz, valódi sorthoz van kitalálva. A szűk térdnadrág magassarkúval kerülendő viselet, és ezt a tévedést egy szoknyával pillanat alatt ki lehet váltani, nem értem miért nem értik meg  a magyar csajok. Bónuszként, térdszoknyát biztosan nem hordanak a a prostik, csak a nagyon drágák.

Farmert pedig csak egy pár kalózos, vagy míves lovaglócsizmába lehet úgy tűrni, hogy az összkép dögös és vagány, ne pedig olcsó és közönséges legyen. A butikos hegyesorrú tűsarkú sztreccsfarmerrel már ciki, de mindig is az volt.

Oszd meg másokkal is!
Mustra