Most féláron pelenkázhatja be magát extravagáns divattal

A képen látható termék egy szoknya, a párizsi Zucca divatház kreációja. Át lehet azonban alakítani a lábak között előrehúzható pánttal, aminek nyomán a tervezők szándéka szerint shorttá válik. A jobb oldalon látható promóképen ezt a rövidnadrág-állapotot lehet megfigyelni.

Talán nem én vagyok az egyetlen, aki megkockáztatja, hogy ez a fazon kevésbé shortra, inkább pelenkára emlékeztet, hiszen a szoknyaként még egész jópofa darabbal kapcsolatosan ez a humorblog is rögtön az inkontinenciával viccelődik.

Pedig a legnagyobb poén az egészben valószínűleg inkább az, hogy egy ilyen Zucca Black Jumper Skirt most akciósan kevesebb, mint féláron vásárolható meg az azt árusító honlapon, és a termék így kerül 227 dollár 60 centbe, azaz kis híján ötvenezer forintba. Az eredeti ár - nyilván karácsony előtt - még bőven egy százas felett volt.

Persze mint mindig, a dolognak ezúttal is van egy másik olvasata. Itt ugyanis rengeteg képet láthatunk a felcsatolhatós designt prezentáló show-ról, és a megoldás egy ilyen extravagáns divatbemutató részeként már sokkal meggyőzőbbnek hat (igaz, nekem inkább a férfiakon jön be). És aztán ha van, aki megveszi ezt így a szezon végén ötvenezerért emlékbe... hát lelke rajta. Mindenesetre ha átalakíthatós-többfunkciós divatról van szó, én maradok kedvenc 2008-as riportalanyomnál, Magony Zsuzsannánál.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek