Ez a tíz legmenőbb Halloween-jelmez

 

A republikánus alelnökjelöltet, Sarah Palint, és a brit botrányénekesnőt, Amy Winehouse-t ábrázoló jelmezek vezetik a népszerűségi listát a Halloween őshazájában, az Egyesült Államokban. Ahogy arról a Velvet már beszámolt, például Cindy Crawford is Amy Winehouse-nak öltözött.

Sarah Palin ex-szépségkirálynői bikinijében lett az egyik listavezető a népszerű jelmezek között, és nem ő az egyetlen politikus, akit a legnagyobb amerikai jelmezboltban, a Ricky's-nél kapható népszerű öltözetek másolnak. A New York-i ex-kormányzó, Elliot Spitzer is a top tízbe került. Ő az, aki egy Emperors Club VIP nevű prostituáltszolgálattól rendelt kilences kliens fedőnéven lányt, majd lebukott, és a botrányt a kormányzói széke bánta. A ruhák ezt a történetet elevenítik fel.

Kattintgassa végig galériánkat, ahol látható, hogy a többi jelmez a szokásos félelmetes, szexi és/vagy vicces cuccok közül kerül ki.

Válaszoljon kérdeseinkre: ön beöltözik Halloweenkor? És ha igen, mit vesz fel? És vajon nálunk miért nem öltöznek botránypolitikusnak a farsangolók?

Oszd meg másokkal is!
Mustra