Veri a csíptetős fecskeraj a madárollót vagy a virágos kanalat?

Kerek évforduló (nem, nem 19) alkalmából ajándéközönben részesültem a múlt hétvégén egy pisztáciás pesztóval és őszibarackos bóléval fűszerezett partiért cserébe. Három vendégem is ugyanattól a cégtől válaszott nekem ajándékot, a Pylones Paris-től, pedig nem beszéltek össze. A fenti képen a L'Hirondelle fantázianevű termék látható: fecske alakú csipeszekről van szó, amelyeket a buli idejére örömemben (és, tegyük hozzá, alkohol hatása alatt) átmenetileg kiegészítőként alkalmaztam. A Pylones többi terméke is hasonlóan színes, formás és mindenvivő, ezért betelni sem tudok velük. A hajtás után megmutatom a másik két jópofaságot is, majd szavazásra bocsátom a kérdést: ön tud választani közülük?

Jonatán jelen esetben nem a kapitány, hanem egy olló. Ha rendelkeznék biológiai ismeretekkel, meg tudnám mondani, hogy darura, gémre, vagy milyen egyéb madárra emlékeztet ez a habókosan díszített tárgy - de önök biztosan tudni fogják. Mindenesetre fajtól függetlenül zseniális.

A fagyiskanál-család neve Scoop, és én egy zöld-virágos családtag büszke tulajdonosának mondhatom magam a parti óta. A következő bulimon tehát mindenképpen lesz egy nagy adag fagylalt, hogy stílusosan kanalazhassam a vendégek legnagyobb megelégedésére. Illetve... lehet, hogy van olyan ember a föld hátán, akinek nem jön be ez a retrós-bébis szárnyaló fantázia, ha hétköznapi tárgyak designjáról van szó? Csak szavazni kell az alábbi gépen, és minden kiderül. Választani lehet, hogy a három jópofaság közül melyik a leginkább telitalálat, de van egy gomb azoknak is, akiket a Pylones mindenestül hidegen hagy. Lássuk!

 

Oszd meg másokkal is!
Mustra