Kicsi siker, sok sav: káposztaleves, 2. nap

A tegnap kezdődött, empirikus méregtelenítési kísérlet első, hétfői napján nagyon sok víz távozott a szervezetemből, ma reggelre hetven dekával mutatott kevesebbet a mérleg. Egész nap körülbelül öt liter ásványvizet és zöld teát fogyasztottam, ebédre ettem a levest, reggelire és vacsorára sok finom barackot és szedret is, ami miatt eszembe jutott, hogy azt olvastam Béres Alexandránál, hogy a gyümölcs nem jó, ezért csak napi egy darabot lehet belőle enni. Az én hasamban kábé egy kiló tűnt el hétfőn, valószínűleg ettől a sok savtól fájt a gyomrom délután. A bűnözés két Hamlet-szelet, két szelet sajt, egy pohár tej és a reggeli kávé volt.

Augusztustól júniusig heti négyszer másfél órát kosarazom, de nyári szünet van. Azért a sport most sem maradhatott ki: kardióztam 25 percet (taposás a lépcsőzőgépen), résztvettem egy 60 perces alakformáló tornán, ami után szaunáztam 25 percet. Utóbbi volt a legjobb.

Fáradtabb is lettem, ingerlékenyebb is, de egyben büszke és jó kedvű a sikerélménytől. Átlagosnak mondható a testalkatom, a célom a diétával, hogy az első löket meglegyen az egészségesebb életmódhoz. Első nap vettem az akadályt és mérgek távoztak belőlem. De mi lesz ma és holnap? (képünk illusztráció, Northfoto)

Mustra