Kicsi siker, sok sav: káposztaleves, 2. nap

A tegnap kezdődött, empirikus méregtelenítési kísérlet első, hétfői napján nagyon sok víz távozott a szervezetemből, ma reggelre hetven dekával mutatott kevesebbet a mérleg. Egész nap körülbelül öt liter ásványvizet és zöld teát fogyasztottam, ebédre ettem a levest, reggelire és vacsorára sok finom barackot és szedret is, ami miatt eszembe jutott, hogy azt olvastam Béres Alexandránál, hogy a gyümölcs nem jó, ezért csak napi egy darabot lehet belőle enni. Az én hasamban kábé egy kiló tűnt el hétfőn, valószínűleg ettől a sok savtól fájt a gyomrom délután. A bűnözés két Hamlet-szelet, két szelet sajt, egy pohár tej és a reggeli kávé volt.

Augusztustól júniusig heti négyszer másfél órát kosarazom, de nyári szünet van. Azért a sport most sem maradhatott ki: kardióztam 25 percet (taposás a lépcsőzőgépen), résztvettem egy 60 perces alakformáló tornán, ami után szaunáztam 25 percet. Utóbbi volt a legjobb.

Fáradtabb is lettem, ingerlékenyebb is, de egyben büszke és jó kedvű a sikerélménytől. Átlagosnak mondható a testalkatom, a célom a diétával, hogy az első löket meglegyen az egészségesebb életmódhoz. Első nap vettem az akadályt és mérgek távoztak belőlem. De mi lesz ma és holnap? (képünk illusztráció, Northfoto)

Oszd meg másokkal is!
Mustra