Japánban már férfiak is hordják a hájszorító fehérneműt

Az Isten ugyan a férfit teremtette meg először (az egyik verzió szerint legalábbis), de a hasleszorítással alakot formáló fehérneműt a nők számára kreálták elsősorban a gyártók. Aztán ahogy Ádám oldalbordájából Éva lett, úgy alkotta meg a japán Wacoal nevű cég a gumírozott bugyi férfiverzióját. Az új terméket a japán divathéthez kapcsolódóan mutatták be hétfőn egy sajtótájékoztatón, ott készült a fenti fotó. Az utóbbi három évben 7,2 milliót adtak el ebből a modellből nőknek, amin felbuzdulva a Wacoal végzett egy kis piackutatást.

A felmérés eredménye azt mutatta, hogy a 30-40 éves japán üzletemberek 95 százaléka úgy érzi, külsejük legproblémásabb része a derekuk. A nekik szánt úszógumi-ellenes alsógatyát persze nem túlsúlyos modelleken mutatták be, így aztán egyelőre nem tudjuk megállapítani, hogy a "Cross Walker" névre keresztelt ruhadarab valóban vékonyítja, vagy inkább csak hurkásítja-e majd a szépségre vágyó japán üzletembereket. Mi mindenesetre gondolni sem merünk arra, milyen lehet egy fülledt nyári napot ilyen elasztikus szorítókötésbe csomagolva végigcsinálni. Ha önnek vannak tapasztalatai, vagy legalábbis elképzelései, mindenképpen ossza meg őket velünk egy hozzászólásban! (fotó: AFP)

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.