Victoria Beckham gyűlöli a szűk férfifarmert

Victoria Beckham kifejtette, hogy szerinte milyen a szexi férfifarmer: semmi esetre se legyen testhezálló, hanem jó buggyos, ami a férfi fenekén sem szoros. Posh Spice a dVb márkája újabb kollekcióját dobja piacra, japán farmervászonból készült, lilaszegélyes zsebű férfinadrágokat. Szerinte “a férfiak nagyméretű és laza farmert hordjanak, nagy bakanccsal vagy tangapapuccsal”, mondta a divatkarrierről álmodó énekesnő. A farmerek augusztusban kerülnek a boltokba, és csöppet sem lesznek olcsók: 37 000 és 48 000 Ft közötti összegért lesznek majd kaphatók. Beckhamnét, bármilyen furcsán is öltözik, immár jogosan illethetjük a divatikon kifejezéssel, hiszen nemrégiben a Vogue címlapjára is rákerült, de azt döntse el mindenki maga, hogy az a lógós farmer szimpatikusabb-e, amelyből felül kivillan az alsónadrág szegélye, vagy az, amelyen átsejlik a férfifenék.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.