Jól áll Jolie-nak a konzervatív?

Angelina Jolie konzervatívban nyomul. Már-már Audrey Hepburn-ös, bájos kislányosság lengi körül a St. John márka tavasz/nyári reklámkampányában. Ismét a vadul nőies színésznő lett a konzervatív kosztümmárka arca, amitől a St. John az eladások növekedését és persze az arculat felfrissülését várja. A luxusmárkát olyan, ötvenes éveikben járó, prominens nők viselik, mint Hillary Clinton szenátor vagy az Egyesült Államok külügyminisztere, Condoleezza Rice. Viszont a cég fiatalítani akar, ezért veti be a – jelenleg egyre kevésbé terhes – színésznőt. Annyi biztos, hogy a kampány képein Jolie nem akcióhősnek fest, sokkal inkább egy ötvenes-hatvanas évekbeli klasszikus dáma köszön vissza a fotókról. Jól áll neki?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.