Ön másolná Winehouse sminkjét és stílusát?

A másolandó szemhéjkontúr

Az angol énekesnő, akinek a kontyát a Tejben-vajban olvasói is méltatták, saját ruhákat fog tervezni és kozmetikumokat is piacra dob. A Winehouse-kollekció nyilván hajlakkot is tartalmaz majd, a fő eleme viszont egy vastag, fekete szemhéjtus lesz. Mindezt azért, hogy legyenek eszközeink Amy másolására.

Amy Winehouse álíítólag a héten tanácskozik divat- és kozmetikai szakértőkkel, írja a The Sun. Az énekesnő egy barátja arról beszélt a lapnak, hogy mennyire sok rajongó másolja Winehouse külalakját, ígyhát logikus lépés volna ezen kasszírozni. „Amy piacra akar dobni egy csomó terméket a neve alatt, lehetne hajlakk, sál, szemhéjtus, parfüm közöttük. Minden, ami megalapozza a különleges stílusát.” Egy, a divatiparban dolgozó forrás szerint mindez egy halom pénzt hozna a botrányhős énekesnő konyhájára, mert Winehouse mára divatikonná vált. Ön szívesen meglepné a főnökét/családját valamelyik hétköznap egy ilyen külsővel?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.