Gruzzwe: "szörnyűséges" új, magyar pólók

Ők mondják magukról: "A gruzzwe egy budapesti designer pólómárka, amit egy fiatal kreatív csapat épít. Globális vízióink vannak és hatalmas szerető szívünk. Szeretünk fura kis ufókat, és mindenféle gép-lényeket rajzolni, mert viccesek, barátságosak, furák és ijesztőek, ezért szívesen szerepeltetjük őket a nyomatainkon. Szeretünk testhez simúló, elegánsan laza pólókat viselni, ezért kialakítottuk saját szabásunkat. Szeretjük a Földet, ezért a közelben gyártunk. Szeretjük a sokszínű, puha 100%-os pamut anyagokat, ezért előmosattuk őket, hogy a pólóink örökre ilyenek és ekkorák maradjanak!" Hogy mi mit mondunk róluk, az a hajtás után derül ki.

Nem titkoljuk: a gruzzwe, mint minden, ami fiatal, eredeti, bejön nekünk. Még inkább, ha az illető "a mi kutyánk kölyke", ahogy mondani szokás. Ez esetben ráadásul azt is könnyebben elnézzük neki, ha 4500-6000 Ft-ot kér el egy pólóért, a gruzzwe-termékek pedig ennyibe kerülnek.

Azt nem lehet mondani, hogy Budapest üzleteit rögtön beterítették volna a trikóikkal, ugyanis csak az Alteregóban, a Boltban és a Poster Urban Outfitben kaphatók, plusz a neten lehet rendelni tőlük, vagy a következő WAMP-ra kell ellátogatni értük. Itt egyébként az eddiginél szélesebb szín- és mintaválasztékkal fognak jelentkezni, sőt, kaphatóak lesznek már az első varott gruzzwe-szörnyecskék is, hogy ne csak belebújni, hanem hozzábújni is lehessen ezentúl.

Hogy önök mit szólnak az egészhez, az pedig akkor derül ki, ha megírják nekünk a kommentekben.

 

Oszd meg másokkal is!
Mustra