Tejben-vajban, 2007-ben: esztendőnyi legek a blogból


Másnaposság elleni tanácsadással kezdte a 2007-es évet a Tejben-vajban blog, amikor sokat sejtetően azonnal szóba is került az arabica kávé koffeintartalmától az uborkaléig sok minden. Hogy hogyan jutottunk el innentől kezdve a mai napig? Most kiderül. Visszaolvastunk és összegzünk: kik írták, miről szólt, ki és mi volt a legnépszerűbb és a legnagyobb visszhangot kiváltó, és persze ami a legérdekesebb: mit szóltak ehhez az egészhez Önök?

Több mint 780 poszt volt blogban 2007-ben, amit 21 különböző név alatt jelentetett meg ennél valamivel kevesebb szerző. A leggyakoribb címke a divat_hírek volt, a leggyakrabban témáuk választott két tárgyként pedig egyértelműen Anya Hindmarch "I Am Not A Plastic Bag" táskája és a műanyag Crocs klumpa szerepelt (le) sorozatosan. Nem lankadt továbbá érdeklődésünk a sztárok méregdrága, de annál fertelmesebb ruhái és az ártól függetlenül jópofa darabok iránt sem.

Ha a kommentek számát nézzük, a leghevesebb hozzászólnivágyást a "Tíz dolog, amit a magyar pasik utálnak rajtad" című poszt váltotta ki olvasóinkból. 245 vélemény érkezett. Dobogós témák voltak ebből a szempontból a "Hogyan lakkozzuk a lábkörmünket?" és az olvasói levél alapján született "Mi a baj a nagy mellekkel?" kérdéskör.

A kommentek egyrészt azért rendkívül izgalmasak, mert Önök nem kevésbé kritikusak, mint mi: az utcai divatot bemutató ourstyle és BPstyle posztok modelljeit rendszerint 20-30 hozzászólásban szedték ízekre. Másrészt igen sokszínű elvárásoknak adtak hangot az olvasók. Voltak, akik kevesellték a gasztro-posztokat, mások éppen azt állapították meg, hogy "nem való" ide az étkezés, mint téma. Előfordult, hogy tanácsadással foglalkozó posztunk olvasói hiányolták, hogy nem neveztünk, nem ajánlottunk konkrét terméket - amikor ezt megtettük, akkor viszont azok háborodtak fel, akik szerint "reklám", ha nem rejtjük véka alá, hogy bizonyos márkákat vagy tervezőket egyszerűen imádunk. Rendszerint megosztja a hozzászólókat a luxus vs elérhető divat szembenállása is.  Most itt az alkalom, kérjük, mondják el, miről olvasnak a legszívesebben, miből szeretnének többet és kevesebbet látni itt a Tejben-vajban blogban!

Oszd meg másokkal is!
Mustra