Világháborús divattal állt össze újra a Spice Girls

Második világháborús divatot idéző ruhákban állt össze újra a Spice Girls pénteken a hollywoodi Kodak Theatre-ben, a Victoria Secret fehérneműcég divatbemutatóján. A katonai egyenruhák stílusában dizájnolt felszerelésük a negyvenes években divatos ceruzaszoknyából, blúz fölé húzott, válltöméssel felszerelt kiskabátból állt, ebben adták elő Stop című számukat, írja a Los Angeles Times. A lap arról az áttörő jelentőségű hírről is beszámolt, hogy Victoria Beckham, az egykori Posh Spices mosolygott. A cég kollekciója eklektikus, állatminta, fodrok és gyümölcsminták dúsítják. Nézze meg galériánkban, a hajtás után egy videó is látható az eseményről.

Nézze meg képeinket!

 

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.