Végre ismét Király Tamás divatbemutató!

Egyhetes olasz-magyar gasztronómiai és kulturális rendezvénynek ad helyet szeptember 21-től 27-ig a belvárosi Károlyi Mihály utca. A Kultúrhíd Fesztivál néven debütáló, első, ilyen jellegű olasz-magyar rendezvénysorozat hét helyszínen, többek közt a Petőfi Irodalmi Múzeumban, a Pesti Lámpás étteremben és a Centrál Kávéházban várja az érdeklődőket. A gasztronómiai bemutatók mellett divatbemutatók, fotó-és festménykiállítások, workshopok, előadások illetve koncertek és filmvetítések is lesznek.

A kulináris élvezeteket kóstolók, palermói édességek és olasz borok fokozzák. A Károlyi Étteremben és a Peccati di Gola Étteremben az olasz hagyományt követve minden nap 18 órától a szervezők kultúr aperitifre invitálják a látogatókat, mely során megkóstolhatják az olasz- és magyar borokat és gasztronómiai jellegzetességeket.

Káli Béla építész, egyetemisták közreműködésével, több tonna tésztából épít majd épületeket a Károlyi Palota Kertjében. A Petőfi Irodalmi Múzeumban pedig sok más mellett Király Tamás divattervező fashion show-ja lesz látható szombaton este 7-től. További infó itt és itt.

(Fotó: Egyed Péter)

 
 
 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek