Mire jó a fekete kupak a tapétavágó végén? Többet tud, mint gondolnád

Olvasási idő kb. 1 perc

Nem akarod, hogy vérfürdőbe torkolljon a tapétavágó eltompult pengéjének cseréje? Itt a megoldás, amit mindig is kerestél.

Vannak dolgok, amikkel nap mint nap találkoztunk, mégsem tudjuk, hogy pontosan mire valók. Éppen ezért néha megéri a dolgok mélyére nézni, mert lehet, hogy amit eddig nem vettél észre, az valójában nagyon is hasznos tud lenni. A Cleverly szerint a sniccer, vagyis a tapétavágó végén lévő kupak tökéletes példa erre.

Biztonságoson törheted le vele a pengét

Bizony viszonylag sok fej- és ujjfájástól kímélheted meg magad, ha nem más eszközökkel próbálkozol, hanem azzal a fekete kupakszerű valamivel töröd le a tapétavágó elhasználódott pengéjét. Ehhez először is fordítsd meg a sniccert, majd a hátsó oldalán lévő műanyagnál fogva pattintsd le róla a kupakot.

A fekete kupak nem csak dísznek van rajta
A fekete kupak nem csak dísznek van rajtalantapix / Getty Images Hungary

Ezután dugd bele a penge végét a kupakon lévő résbe, majd fordítsd el, amíg le nem törik róla. Ahogy a híres szlogen is tartja, tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés! Csak arra kell figyelned, hogy ne told ki túlzottan a pengét, mielőtt cselekednél, különben többet is letörhetsz róla. Ha valami nem lenne világos, itt van mindez videós formában is:

Kéne egy kis segítség, hogy mik azok az alapvető szerszámok, amikre szükség lehet egy átlagos háztartásban? Itt egy must have lista, ami számba veszi a legfontosabb eszközöket:

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek