Így kereshetsz egy halom pénzt Mexikóban héderelve

Álmodoztál már róla, hogy milyen frankó lenne, ha azért kapnád a fizetésed, hogy luxushotelekben szállj meg és méregdrága koktélokat szürcsölj az óceánpárton? Ha igen, akkor a lehető legjobb helyen jársz!

Igazi álommelóra keres munkaerőt a cancun.com utazási weboldal. A cég egyenesen azt állítja, hogy a világ legélvezetesebb munkájáról van szó, és felhívásuk alapján nem is tudunk vitatkozni velük. A szerencsés pályázónak, aki elnyeri a pozíciót, havi 10 ezer dolláros (hozzávetőleg 2,6 millió forintos) jövedelem üti a markát, cserébe pedig csupán annyit kell tennie, hogy belekóstol a kőgazdag turisták életébe, miközben élmenyeit az interneten keresztül dokumentálja.

Fizetnek, hogy luxusban élj

A cég egy kicsit konkrétabban is megfogalmazta, hogy mit várnak reménybeli munkatársuktól. Olyasmiket, hogy

  • luxushotelek (természetesen az óceánra néző) luxuságyaiban aludjon
  • felfedezze a 3000 éves maja piramisokat
  • gigászi cetcápákkal ússzon
  • jéghideg koktélokat kortyolgasson a strandon
  • menő klubok VIP-részlegeiben dorbézoljon
  • és részt vegyen néhány jótékonysági esemény megszervezésében

Micsoda felelősség, ugye? Csak remélni tudjuk, hogy a befutó nem fog összeroppanni a teher alatt! Főleg annak fényében, hogy az ötjegyű (mármint dollárban) javadalmazáson túl a felmerülő költségeit is állják. A meló egyetlen „hátulütője”, hogy nem tart örökké. A megbízatás egy féléves időszakra szól, ami 2018 márciusától augusztusáig tart.

Kinek áll ez érdekében?

Az utazási oldal így akarja elérni, hogy szélesebb körök ismerhessék meg a nyaralóhelyet (amit körülbelül a mexikói Siófokként kell elképzelni). A város nem hivatalos nagykövetétől ezért azt várják, hogy fotókkal, videókkal színesítve számoljon be élményeiről a cancun.com blogján, illetve közösségi oldalain.

Fizetést kapni azért, hogy Mexikóban élj és utazgass, életre szóló élménynek számít

– húzta el a mézesmadzagot Chad Meyerson vezérigazgató.

Így jelentkezhetsz

Ha úgy érzed, hogy erre a munkára születtél, nincs más dolgod, mint december 17-ig készíteni egy egyperces videót, amelyben elmondod, hogy miért te vagy a legalkalmasabb a feladatra. De csak akkor, ha meg tudsz békélni vele, hogy fél évig Cancúnban lesz a székhelyed, elmúltál 18 éves és rendelkezel érvényes útlevéllel.

A kiválasztási folyamat több körből áll. A cég december végén veszi fel a kapcsolatot a 100 legígéretesebb jelölttel, akikre egy újabb megmérettetés vár, majd szereplésük tükrében 2018. január 4-ig 50 főre szűkítik le a kört. Január 17-re már csak az öt finalista marad a kalapban, nekik Cancúnba utazva kell bizonyítaniuk rátermettségüket. Közülük választják ki a nyertest, akinek személyére január 31-én derül fény.

További részletek itt.

Oszd meg másokkal is!
Mustra