Itt lakott Tina Turner a 70-es évek óta

Míg Jennifer Lopeznek nem nagyon sikerül túladnia puccos Los Angeles-i kastélyán, addig a tizenegyszeres Grammy-díjas és többszörös Golden Globe-díjas Tina Turner mostanában vált meg attól az ingatlantól, amit még egykori férjével és zenésztársával, Ike Turnerrel közösen vásároltak 1964-ben. Ez az a lakás, ami az 1993-as Tina című önéletrajzi filmben is látható.

A Daily Mail információi szerint az 1956-ban épült, 278 négyzetméteres, négy háló- és fürdőszobás ingatlant 999.00 dollárért (nagyjából 290 millió forint) hirdették meg tavaly szeptemberben, de csak 870.000 dollárt (kb. 252 millió forintot) volt hajlandó érte fizetni az új tulajdonos. Tekintve, hogy jól láthatóan lesz mit tenni-venni a ház körül az új tulajnak, ez érthető: a ház szinte ugyanolyan állapotban van, mint fénykorában. De az a hetvenes években volt.

Kattintson az időkapszulának is beillő videóra és nézze meg, milyen volt egy hetvenes évekbeli, akkoriban elképesztően menő zenész házaspár otthona félköríves bársony ülőgarnitúrával, avokádózöld mosogatógéppel, szobai vízeséssel és talapzatra emelt hitvesi ággyal!

Oszd meg másokkal is!
Mustra