126 millió, és ez még csak a lépcső!

2,6 milliárd forintnak megfelelő összegért kezdték el árulni az a11 éve épült londoni házat, melyben csak a belső acéllépcsőt 300 ezer fontra (126 millió forintra) értékelik – számolt be róla a Daily Mail. A csillagászati árhoz képest az ingatlannak csak 5 szobája és 4 fürdője van, illetve tartozik hozzá egy medence és egy edzőterem is. Ja, hogy a szomszédban a zeneipar meghatározó alakjai laknak! 

A ház már csak azért sem mondható mindennapinak, mert saját várárokkal rendelkezik, és London Hampstead nevű városrészében található – ott, ahol George Michael, Jude Law és Sting is lakik. De ne aggódjon, a celebek(re leső fotósok) nem fogják zavarni: az ingatlanhoz ugyanis privát út vezet.

A szuterénben található a medence, amit bármikor lefedhet (ezt láthatja a galériában is), de itt található még a filmező szoba, a játékterem, a szauna és az ötödik háló is. A 2,6 milliárd forintos árat az a család kéri érte, akik előtte majdnem 6 évig élt ott. „Little Venice-ből költöztünk ide, mert szerettünk volna egy kutyát. Mindenhol zöldterület van, nagyon jó kis helyszín. Kinézek az ablakon és olyan érzés, mintha egy erdőben élnék – abszolút nem gondolna az ember arra, hogy igazából Londonban él" – mondta a neve elhallgatását kérő üzletember tulajdonos.

A ház egyébként a Fitzroy Parkban található és a Glentree Estates hirdeti. Az ingatlanos sem jár rosszul: csak 3%-os jutalékkal számolva is 78 millió forintnak megfelelő összeg üti a markát, ha sikerül eladnia. Nem is szaporítjuk tovább a szót, irány a galéria és nézze meg, mit vehetne meg a lottóötösből!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra