Egymásra talált a Sziget és az Auchan

Az Auchan és a Sziget végre hivatalosan is egymásra talált. Persze eddig is az óbudai áruházba jártak a fesztiválozók bevásárolni és a légkondicionált vásárlótérben hűsölni, most viszont együttműködés is született. Részletfizetés, áruhitel és speciális készlet várja a fesztiválozókat, valamint lakossági tájékoztatás a helyieket.

Jegy részletre

Az idei évben először kötött megállapodást az Auchan Magyarország és a Sziget Szervezőiroda, melynek keretében a fesztiválra az áruházlánc vevőszolgálatain is lehet mostantól jegyet váltani. Az Auchan-kártyának köszönhetően akár részletre, hitelre is megvásárolhatóak a jegyek, országosan, mind a 19 áruházban, így most először van arra lehetőség, hogy hitelre fesztiválozhasson az, aki ki szeretne látogatni a rendezvényre.

Kínálat kimondottan a fesztiválozóknak

Az óbudai Auchan áruház felkészülten várja a fesztiválozókat, hogy a sátrak, hálózsákok és egyéb kiegészítők, termékek beszerzését kényelmesen és kedvező áron meg tudják oldani, idén is erre az időszakra a termékkínálatot és a készletet is a fesztiválozókhoz igazítják .

D VAJ20081111031

A környéken élők tájékoztatása

Az áruházlánc emellett a lakosság tájékoztatásában is szerepet vállalt: az óbudai áruházban – heteken keresztül a Sziget előtt – fontos és hasznos információkat juttat el a szervezőiroda a lakosság számára, naponta több ezer érintett lakost elérve, hátha így a helyiek sem tekintenek egy hét pokolként a rendezvényre, amikor pihegő hollandokon átlépve lehet csak megközelíteni az akciós kiflit.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek