Megnyitott a Mikulásgyár

Idén is várja a Mikulásgyár az adakozó kedvű látogatókat a Felvonulási téren! A felállított nagyszínpadon kora délután a gyermekeknek, késő délután és este a felnőtteknek kínálnak programokat a szervezők. Emellett a karácsonyi vásár, és az egyetlen ingyenes budapesti jégpálya is a kilátogatók, adományozók szórakoztatását szolgálja.

A Mikulásgyár elsősorban tartós élelmiszereket, tisztító- és tisztálkodási szereket, játékokat, édességet vár adományként. Emellett nagyon szívesen fogadnak használt játékokat, könyveket is, de a szervezők arra kérnek mindenkit, hogy olyan játékokat, könyveket vigyenek, amelyeket önmaguk és gyermekük is szívesen fogadna. Az ajándékokat, felajánlásokat nem szükséges becsomagolni.

Nemcsak személyesen, de a Magyar Posta közreműködésével idén a kisebb településen élőknek is lehetősége nyílik adományokkal segíteni a rászorulókat. Az adakozók az ország bármelyik csomagfelvevő postáján leadhatják adományukat a Mikulásgyárnak. A dobozokra csupán rá kell írni nagybetűkkel, hogy MIKULÁSGYÁR.

A helyszín a már jól bevált központi sátor a Felvonulási téren, a Műcsarnok mellett, illetve 13 hazai Plaza, így a CORVIN Bevásárlóközpont, a Duna Plaza, a Csepel Plaza, az Alba Plaza Székesfehérváron, a Debrecen Plaza, a Győr Plaza, a Kanizsa Plaza, a Kaposvár Plaza, a Miskolc Plaza, a Nyír Plaza, a Szeged Plaza, a Szolnok Plaza, és a Zala Plaza.

A Mikulásgyár 2010. december 9. és 19. között tart nyitva, reggel 10 órától este 22 óráig.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek