Moziünnep: nem lesz, de mégis

Az idén ugyan sokak nagy bánatára elmarad a népszerű Moziünnep, de ez nem jelenti azt, hogy kedvezményes napok nélkül maradunk. Az időpont szeptember 16-19., a helyszín pedig a főváros mellett Székesfehérvár, Veszprém, Miskolc, Debrecen, Győr, Pécs, Szombathely, Sopron, Szeged, Szolnok, Zalaegerszeg.

Az egyes mozihálózatok ugyan külön-külön, de kivétel nélkül szerveznek valamiféle mókát, baráti jegyárakkal, esetenként programokkal.  A palace mozikban Palace Filmnapok néven tartják az akciókat, 590 Ft-os helyárral (3D-s filmek 790-ért), a kínálatot erre az időre megdobják három premier előtti filmmel is (Hibrid, 22 lövés, Sammy nagy kalandja - A titkos átjáró 3D)

A Cinema city mozikban A film ünnepe lesz csütörtöktől vasárnapig, 500 és 700 (3D) valamint 2440 (VIP) forintos helyárakkal premier előtt itt nem játsszák a Hibridet, csak a másik kettőt.

A Corvinban Corvin napok lesz (bármilyen meglepő is), 590 és 790-es árakkal. Csepelen cifrázzák a dolgot: a sokat ígérő CSEPEL MOZI – FESZTIVÁL2010 elnevezéssel kínálják előadásonként 445-ért a filmjeiket. A Puskinban a készlet erejéig filmplakátokat is osztogatnak a jegye mellé, a Kino és a Cirko gejzir 590 Ft, utóbbi még A kövéren szép az élethez járó túlsúlyos kedvezményét hozzácsapja az ünnepi jegyárhoz (a többi helyen a rendezvények idején más kedvezmény nem vehető igénybe).

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek