Kettős látás

  • Szerelem és más drogok: menekülnél, vagy maradnál?

   Ki a jó ember? Aki megmarad egy súlyos beteg mellett? Vagy aki elmenekül, mert képtelen lenne érzelmeit kordában tartani és nem akarja megbántani a másikat?

  • Szerelem és más drogok: menekülnél, vagy maradnál?

   Ki a jó ember: aki marad a beteg szerelme mellett, vagy aki nem? - kérdezi Tari Annamária. Horváth Gergely a függőség természetéről ír. Kettős látás.

  • Szerelem és más drogok: menekülnél, vagy maradnál?

   Ki a jó ember: aki marad a beteg szerelme mellett, vagy aki nem? - kérdezi Tari Annamária. Horváth Gergely a függőség természetéről ír. Kettős látás.

  • Az energiavámpíroktól a nőverőkig – hogyan ismerd fel az erőszakos embert?

   Jellegzetes, ha egy társaságban valaki direkt különvonul, és eléri, hogy mindenki rosszul érezze magát. Tari Annamáriával és Horváth Gergellyel az agresszió nyílt és energiavámpírokra jellemző megnyilvánulásairól beszélgettünk.

  • Kövér vagyok, valaki szeressen!

   Sokan hisznek abban, hogy a fogyókúra a személyiségüket is megváltoztatja majd és csodaváróan kapaszkodnak sikertörténetekbe -Tari Annamáriával és Horváth Gergellyel a kövérség lelki okairól beszéltünk és az is szóba került, a férfiak miért szeretik a telt nőket .

  • Legyél fiatal minél tovább!

   A naptári kor már nem feltétlenül ugyanaz, mint a személyes életkor. A vágy a fiatalságra felülírja a valóságot. Tari Annamáriával és Horváth Gergellyel a Carpe diemről beszélgettünk.

  • Kapcsolat szex nélkül: így készít ki az öröm hiánya

   A szexualitás hiánya pótcselekvést igényel, lehet ez az evés, a túlzott sportolás, a vásárlás, stb. Tari Annamária szerint a szexualitás a legfontosabb örömforrások egyike, Horváth Gergely szerint viszont olykor eszköz a célok megvalósításához. 2. rész.

  • Kapcsolat szex nélkül – meddig tarthat?

   A nők hamarabb mondanak le a szexuális életről, mint a férfiak, beáldozzák, mint az élet természetes velejáróját. Tari Annamáriával és Horváth Gergellyel arról beszélgettünk, miért teszik meg sokan, hogy lemondanak a szexről egy kapcsolatban, 1. rész.

  • A magányos karácsony lehet ajándék is

   A magány és a sorozatos kudarc tolt egy gondolat elé, amit addig nem fogadtam el – mondta Horváth Gergely. A műsorvezetővel és Tari Annamáriával arról beszélgettünk, hogyan éljük túl az ünnepeket egyedül.

  • Év végi balhék: miért borulunk ki?

   A balhék szinte előre borítékolhatók, és annak ellenére, hogy megelőzhetők lennének, belesodródunk - Tari Annamáriával és Horváth Gergellyel arról beszélgettünk, minden, év végén szokásos otthoni kiborulásban van néhány közös vonás.

  • Bevallani sem merjük, miket nézünk

   Zámbó Jimmy dalai sokakhoz jutottak el, sikerült neki az, ami nagy feladat: a közös élmény. Tari Annamáriával ás Horváth Gergellyel arról beszélgettünk, mi a gagyi és miért az a legmenőbb.

  • Hogyan lehetsz sikeres a munkában, és szerelemben?

   Tartsd kézben a testsúlyod, kapcsolataid, mindened, hogy sikeres légy – ezt sugallja minden életvezetési tanács. Tari Annamáriával és Horváth Gergellyel arról beszélgetünk, hová vezet, ha mindezt megtesszük. Kettős Látás.

  • Szex, erőszak, vérfertőzés – mik a legnagyobb tabuk?

   Az, hogy egy kultúra úgy leplezi le a tabukat, hogy mindent megmutat, például az emberi testek pornografikus használatával - sajnos nagyon megkéri az árát. Tari Annamáriával ás Horváth Gergellyel a tabukról beszélgettünk.

  • Mit árulnak el rólad a titkaid?

   A titkolózó férfiban kívülről nézve lelki vihar dúl, ami tulajdonképpen azt üzeni: vannak érzelmei. Tari Annamáriával és Horváth Gergellyel arról beszélgettünk, hogy tönkreteszi-e a kapcsolatokat, ha a másik előtt titkolunk valamit. Kettős Látás.

  • Csak a kislánya miatt szokott le a heroinról

   Egy kemény drogos közegben majdnem mindenkinek meghal valakije, és ezt néha úgy mondják el, mintha az időjárásról lenne szó. Tari Annamária klinikai tapasztalatai alapján folytatjuk a beszélgetést a drogfüggőségről. Kettős Látás.

  • Már a könnyű drogoktól is kifordultak magukból

   A nadrágzsebben felejtett üres zacskó, a százas papír zsebkendő az ágy alatt mind tudattalan segítségkérés lehet. Az eheti Kettős látásban Tari Annamária klinikai tapasztalatain alapulva a drogfüggőségről beszélgetünk. Tari-Horváth a drogokról, 1. rész.

  • Több pénzzel boldogabb lennél?

   Sokan szűkös érzelmi térben élik a napjaikat, hajszolják a pénzt, túlélésre rendezkednek be. Tari Annamáriával és Horváth Gergellyel arról beszélgetünk, hogyan lehet elkerülni, hogy belesodródjunk a depresszióba. 2. rész.

  • Depresszió: hogyan leszünk önsorsrontók?

   A munkanélküliség, az egzisztenciális szorongások bizonyítottan egészségkárosítóak. Tari Annamáriával és Horváth Gergellyel arról beszélgetünk, ki az, aki depressziósnak számít.

  • Láttam, hogy megbámultad a mellét

   A „nem csináltam semmit" magyarázat nem működik, mert ott az azonnali válasz, hogy „de biztos szerettél volna". Tari Annamáriával és Horváth Gergellyel a pusztító féltékenységről beszélgettünk. Kettős látás.

  • Az alkoholizmus a nőknél még sokkal fájóbb

   "Van egy túlzott érzékenységem arra, amikor valaki kontrollt veszít. Az a méltóság odadobása." Tari Annamáriával és Horváth Gergellyel az alkoholizmusról beszélgetünk. 2. rész.

  • Négy gyerek mellett halálba itta magát

   „Volt egy négy gyerekes ismerősöm, akinek a veséi és a mája nem bírta tovább. Pedig jó anya volt.” Tari Annamáriával és Horváth Gergellyel az alkoholizmusról beszélgetünk, 1. rész.

  • Nincs pénzed, és életkedved - hogy viseljelek el?

   A fogyasztói társadalom egyik nagy vívmánya, hogy elhiteti velünk, a boldogságnak az a záloga, hogy elég pénzed van- Tari Annamáriával és Horváth Gergellyel arról beszélgettünk, hogyan lehet együtt élni valakivel, aki lelkileg mélyponton van.

  • Hogyan bírjam rá, hogy feleségül vegyen?

   A „ne haragudj, de már négy éve járunk és nem tudom, mire számítsak” kezdetű beszélgetések azok, amelyek elől menekülni szokott mindenki. Tari Annamáriával és Horváth Gergellyel a próbaházasság és házasság kérdéseiről beszélgettünk.

  • A gyerek megint eltűnt: miért hullanak szét a családok?

   A magyar tinédzserek is a szükségesnél jóval kevesebb időt töltenek családi körben, 10-15% még hétvégén sincs együtt szüleivel. Tari Annamária szerint az internet is hozzájárult ahhoz, hogy a generációk eltávolodjanak egymástól. Tari és Horvárth a megújult Kettős Látásban.

  • Az egyéjszakás kaland még flört?

   Megújult a Kettős Látás, ma a flörtről beszélgettünk Tari Annamáriával és Horváth Gergellyel.

Mustra