![Házi és bolti habcsókból is remek.](https://kep.index.hu/1/0/3588/35882/358820/35882099_2743145_8a3ef97f1df31c926e7f756c36b24219_wm.jpg)
Hozzávalók
- 25 deka habcsók
- 0.5 üveg baracklekvár
- 30 deka liszt
- 20 deka vaj
- 1 kk. só
- 10 deka porcukor
- 2 cl limoncello
- 0.5 darab bionarancs héja és leve
- 1 darab tojássárgája
Elkészítés:
A linzertésztához dolgozd össze a lisztet, a vajat, a sót, cukrot, tojást, narancshéjat és a levét, és ha teheted, kiszaggatás után is hűtsd egyed órán át. A forró sütőben vasatgságtól függően maximum negyedóra alatt elkészülnek, ekkor add a lekvárhoz a limoncellót, és ha kihűltek a kekszek, ragaszd össze a lekvárral a habcsókokat és a kekszeket. Csokis változatban 1-1 arányban összekevert nutellás sajtkrémmel készítsd.
![Karácsonyra bejgli, de jó legyen ám!](http://kep.index.hu/1/0/365/3657/36578/3657886_d700182d1ac9aabab27dc883b6e61b18_wm.jpg)
Veszélyesen jó recept, amivel még azok is megtérnek, akik eddig nem voltak oda ezért a múfajért. Sok töltelék, jelképes tészta!
Tovább olvasom