Hozzávalók
- 3 darab tojás
- 25 deka szezámmag
- ízlés szerint fahéj (elhagyható)
- 1 mokkáskanál só
- 15 deka porcukor
- 1 cs. vaníliás cukor
- 1 darab biocitrom reszelt héja
- 15 deka liszt
- 0.5 csomag sütőpor
- porcukor a forgatáshoz
Elkészítés:
A szezámmagot száraz serpenyőben kissé pirítsd meg, majd daráld le alaposan. A száraz hozzávalókat szórd egy tálba, majd a tojásokkal keverd már kezelhető masszává. Ezek után vizes kézzel formázz kisebb labdákat, forgasd meg porcukorban mindegyiket, majd 15 perc alatt süsd készre.
Van itt isteni vajas-túrós pogácsa, lazackrém, vörös bársony sütinyalóka és három összetevős mogyorókrémfalatok is.
Tovább olvasom