Menütipp: ezek a kedvenc karácsonyi receptjeink 2020-ban

Akad olyan karácsonyi recept, amit idén ismertünk meg, és nem félünk továbbadni. Legtöbbjük gyors, egyszerű, mégis egy kicsit különleges, és klasszul megteremtik a karácsonyi hangulatot.

Mindig tanul az ember, nincs ez másként a receptekkel sem. És ha már így alakult, arra gondoltunk: csokorba, menübe szedjük azokat a téli kedvenceinket, amikről mi is idén hallottunk először. Ha nálad is elférne még néhány receptötlet karácsonyra, segítünk!

Előétel

Ha nem vagy éppen a főzés mestere, készíts házi kekszeket, mikrózz egy adag reszelt sajtot, és dobj össze egy kevés parmezáncsipszet a különleges sajtkrém mellé. Egy kevés aszalt szilvával még izgalmasabb lesz a végeredmény. 

Leves

Karácsonykor nem a halászlé a kötelező, hanem a jókedv, a finom falatok és a jó hangulat. Ha már unod a hagyományos fogásokat, készíts idén valami egzotikusat az ünnepekre!

Főétel

Alábbi két receptünk bizonyítja, hogy percek alatt, egy kis keveréssel és néhány perc sütéssel is lehet finom és ünnepi a végeredmény. Még csak nehéz ételeket sem kell választanod, egy-egy szelet egészséges hal is lehet tökéletes fogás a karácsonyi asztalon. 

Desszert

Még egy olyan desszert, ami mellett nem kell a konyhában szobroznod, és több időd marad a vicces filmekre és társasozásra.

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek