Még egy isteni menüsor az ünnepi asztalra

Ha még midig azon töröd a fejed, milyen ételekkel készülj idén ünnepekkor a családnak, akkor kövesd hétvégi összefoglalóinkat, mert ahogy a múlt héten, idén is igyekszünk adni néhány klassz menüsortippet!

Ha épp semmilyen tematikát nem követnél az ünnepi ételsor összeállításakor, csak éppen egyszerűen elkészíthető finomságokat tálalnál, ez a válogatás lehet a kedvenced. Csupa olyan receptet mutatunk, amikkel nem kell napokig törnöd magad a klassz végeredményért. 

Előétel

Fő- és előételként is tökéletes ez az izgalmas céklás fogás. Ha a halat kisebb adagokra vágod, házi kekszfalatok tetején remek lesz izgalmas előételként is.

Leves

Ha a maximumra csavarnád a téli hangulatot, ezt a levest kóstold meg! A mézeskalács fűszerei levesekben és salátaöntetek ízesítésére is tökéletesek. 

Főétel

Nemcsak azok a fogások lehetnek finomak és különlegesek, amikkel órákon át dolgozol. Egy frissen sült hússzelet, egy gyors rántott hal is lehet ünnepi. Mutatjuk, hogyan!

Desszert

Ha inkább az ünneplésre, mint a sütésre tartalékolnád az energiáid, dobd össze ezt a téli hangulatú, narancsos trifle-t. Alig fél óra kell neki, a végeredmény mégis ünnepi, egy klassz üvegtálban pedig nagyon látványos is. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra