Használd ki a nyelved! - Orális örömszerzés

oralis-szex-ruzs(18+) Nem az a pláne, ha a javát eltünteted a szádban, sokkal izgatóbb, ha a nyelved hegyével, szélével vagy közepével ingerled a péniszt – további jó tanácsok a cikkben...

cikk-tipus-hotsztori

 

Még nem nagyon találkoztam olyan pasival, aki azt nyilatkozta volna, hogy nem szereti, ha szájjal kényeztetik. De már nem egy olyan esetről hallottam, amikor a férfi azért ment félre vagy örökre el, mert kedvese idegenkedett az orális szextől. (Egy barátnőm például csak epres óvszerrel hajlandó ezt a műveletet végrehajtani.)

Tény és való, mindez akkor ér csak valamit, ha nem szívességből, hanem valóban örömszerzésből szeretnéd a párodat ajkaiddal izgatni. Mert a kedvtelen nyammogás inkább kiábrándító, mint vágyfokozó.

Persze néhány együtt töltött aktív év után a legodaadóbb szerető is küszködhet átmeneti kreativitászavarral, és ilyenkor igazán jól jön egy kis segítség. 

 

1. Nézd az arcát!

Orális szex közben sem árt a folyamatos kontroll. Az adott pozícióban ugyan viszonylag nehéz a szemkontaktust fenntartani, de azért időként nem árt, ha az arcára is vetsz egy pillantást, így megállapíthatod, hogy mennyire sikeres az, amit éppen csinálsz. És attól, mert fogalt a szád, neked sem kell visszafognod magad. Ha bizonyos hangokkal tudatod, hogy te is élvezed a kényeztetését, attól ő is jobban begerjed.
 

2. Használd ki a nyelved!

Az orális szexről sok nőnek él tévhit az agyában, sokan úgy gondolják, hogy ha minél nagyobb részét tüntetik el a szájukban, annál jobban végzik a dolgukat. Ám nem kell úgy sietni. A nyelv különböző részei különböző hatást fejtenek ki. Más érzetet kelt, ha a nyelvünk hegyével, szélével vagy közepével izgatjuk a péniszt. És ugyanez az elmélet igaz a szívás erősségére is.
 

3. Ne hagyd ki a V-területet!

A másik fontos dolog, hogy ne csak a péniszre koncentráljunk. Hiszen ott vannak még a herék és a pénisz törzsét borító bőrt és makkot összekötő V-alakú terület, a frenulum. Ezeken a részeken is rengeteg idegvégződés található. Olyannyira, hogy legtöbb férfinak a frenulum teste legérzékenyebb pontja. Tehát semmiképp se hagyjuk ki a kényeztetésből.
 

4. No meg a gátat!

Idegvégződésekkel teli terület a férfi gátja. A hatás nem marad el, ha orális szex közben kezünkkel ezt a területet simogatjuk, finoman nyomogatjuk.

 

cikk-tipus-linkek

Én is szájjal neked, te is nekem, ez a jelek szerint a szex csimborasszója, de azért nem ilyen egyszerű mégsem – minden, amiről a női lapok hallgatnak az örökzöld 69-es figurával kapcsolatban, avagy a Dívány szextipp-értelmezője szigorúan házi használatra. | Szextipp-értelmező – A 69-es csapdája

A prosztata a férfiak G-pontjaként is ismert, stimulálása, masszírozása számtalan férfi számára óriási szexuális élmény, sokan vannak azonban, akiknek kellemetlen, sokszor fájdalmas az anális stimulus. | A férfi örömpontja

Mustra