massage-fokuszSzexmasszázsról szó sincs, férfiak és nők még is gyakran kielégülve hagyják el Ida szalonját - a középkorú masszőrnő állítja, a teljes testmasszázsból a nemi szervek stimulálása sem maradhat ki.

article-type-interju

 

Ida az 50- es éveiben járó hivatásos masszőr. Belvárosi pincehelyiségben kialakított apró szalonjába kizárólag bejelentkezés útján lehet bejutni. Különböző korú férfiak és nők adják át egymásnak a kilincset. Kezeivel mindenki elégedett. És ha nem is gyakran, de néha még az is előfordul, hogy egy-egy vendég nemcsak elégedetten, hanem kielégülten is távozik szalonjából. Nem, még mielőtt valaki félreértené, a jól ápolt, testes asszony, nem örömlány és sohasem volt az. Egyszerűen tisztában van azzal a ténnyel, hogy masszírozás közben rengeteg erogén zonát érint, így sok esetben a masszázs csak akkor lesz száz százalékos, ha az a kielégülést is meghozza.

 

Hogy is van ez pontosan? Bejön egy férfi és kérheti, hogy a masszázs végén kielégítsd?

Nem. A férfiak esetében például soha nem nyúlok a hímvesszőhöz. Erekciójuk általában a farpofák, belsőcombok masszázsától keletkezik. Ilyenkor szégyellik magukat, nem mernek megfordulni. Nekem pedig az a feladatom, hogy biztosítsam a vendéget arról, hogy ez egy természetes, másokkal is előforduló történés. Hiszen a masszírozás célja, hogy a testnek örömöt, megnyugvást okozzon.

 

Akkor, ha jól értem, a te viszonyod a vendégeiddel hasonló az orvos-beteg kontaktussal.

Igen, mert itt valóban nem a szexualitáson, hanem a test teljes ellazításán van a főhangsúly, ami okozhat olyan hatást, amit nem tud, vagy nem szeretne visszafojtani a vendég. És ez így természetes.

 

És, hogy működik ez a hölgyek esetében?

A nőknél már kicsit más a helyzet. Még a masszírozás kezdete előtt megbeszéljük, hogy az intim részeket mennyire érintsem. Van, aki teljesen elzárkózik, még a bugyiját sem veszi le, és ezt is tiszteletben kell tartani. Míg a legtöbben az első alkalommal nem tudják, hogy miről van szó, így abban egyezzünk meg, hogy a masszázs vége felé én megkérdezem, hogy mehetek e tovább, ő pedig eldönti.

 

És ha igent mond?

Akkor a szeméremtesten lévő pontokat stimulálva befejezem a masszázst. A hüvelybe itt sem nyúlok be.

 

Akkor a kielégülés nem garantált?

Nem. Ez sok mindentől függ. És nemcsak én kellek hozzá, ha nem a masszírozott alany is. Ez hasonlóan működik, mint a szex esetében. Ha a vendég a gátlásai vagy lelki problémái miatt nem tud teljesen ráhangolódni a masszázsra, akkor az orgazmus is elmarad. De hangsúlyozom: orgazmus nélkül is lehet élvezni a masszázst. És nekem nem is az a feladatom, hogy eljutassam a csúcsra. Egyszerűen arról van, szó, hogy minden test másként reagál. Minden reakció úgy jó, ahogy történik. Nincsenek szabályok.

 

És az a hölgy, aki átesik az első teljes masszázson, akkor a következő alkalommal így kéri?

Változó. Van olyan vendégem, aki már fél éve jár hozzám heti rendszerességgel, de még mindig nem tudta félretenni a gátlását, és látom a testén, hogy a befejezést is élvezné, ám nem mer bólintani. Míg megint másoknak nem mindig van rá idejük. Ugyanis egy teljes kezelés másfél órát vesz igénybe. És a nemi szerv masszírozása a program végén van. Nem lehet megfordítani a sorrendet. Így csak egy órát tud a kezeim alatt feküdni.

 

És hogy érzed, nincs olyan hölgy, aki csak azért jön? Érted? Gondolom, észreveszed, hogy kinek természetesebb, ha egy másik nő érinti az ágyékát.

Persze. Nálam is többféle nemi identitású ember megfordul, de a viselkedésem mindenki számára egyértelművé teszi, hogy itt kizárólag egy masszázsról van szó. Egyébként minden vendéget ugyanazokkal a mozdulatokkal, ugyanolyan sorrendben masszírozok. Esetleg a mozdulatok erőssége más.

 

Őszintén, soha nem kaptál még ajánlatot?

A mi szakmánkban alapvető követelmény, hogy nem adjuk ki a vendéget. Úgyhogy erre a kérdésre, ha nem haragszol, nem válaszolnék.

 

cikk-tipus-linkek

A szex gyakran azért csalódás, mert megengedjük, hogy átverjenek, saját zsibvásárunk eredménye – a férfire várunk, pedig gyönyörünk saját kezünkben van. Pogány Zsuzsanna intimtornatréner arról, miért fontos, hogy a nők jobban megismerjék saját testüket. | A szex magasiskolája: az intimtorna titkai

Egy félresikerült szexuális élmény kevésbé könnyen felejthető, mint egy befuccsolt uborkapakolás, ezért most nemcsak bemutatunk, hanem előtte teszteltünk is. Könyvbemutatónkat a tesztcsapat megjegyzéseivel időnként megszakítjuk. | Michaela Riedl: Jóni-masszázs

Mustra