szex-kozelkelet-leadNapközben fejkendő (hidzsáb) és testet eltakaró galabijja, vagy csupán szemet láttatni engedő arckendő (niqáb), este azonban minden lekerül, ráadásul nem biztos, hogy a szőrmepamacsos tanga a férjnek szól – szexszokások a Közel-Keleten.

cikk-tipus-riport


A kairói Váci utcában (Talab Harb) egymás hegyén-hátán sorakoznak a csipkés melltartókat, könyökig érő selyemkesztyűket, szőrmepamaccsal díszített tangákat árusító üzletek. Nem ritka, hogy úgy ragadnak a kirakatokra a férfiak, mint kocsiablakra a tapadókorongos Garfield. A csábító kellékek nem csak a „hódítsuk vissza férjünket” pillanatokban kapnak fontos feladatot: ugyanúgy hozzátartoznak egy egyiptomi nő mindennapos öltözékéhez, mint az erős smink, a fejkendő vagy éppen a hosszú galabijja. Nem is hinnénk, de a niqáb (csak a szemet szabadon hagyó öltözék) alatt gyakran szexi tanga vagy csipkés melltartó lapul.
 

szex-kozelkelet-fatyol


Az egyiptomi lányok sem prűdebbek vagy félénkebbek (kivételek persze akadnak), mint európai hölgytársaik: ha megtetszik egy férfi, mindent bevetnek az elcsábításáért. Flörtölnek, csábítanak... és szexelnek is – az sem ritka, hogy több partnerük is akad a házasságot megelőzően.

– Amikor pár éve Kairóba kerültem, a kinti cégem biztosított számomra egy egyiptomi takarítónőt – meséli Zoltán. – Fejkendős, kissé molett, de szép arcú volt. A közeledéséből úgy éreztem, hogy többet akar tőlem, mint a takarítás. Gyakran hozzám dörgölőzött, amikor elment mellettem, pedig volt elég hely. Egyszer kérdőre vontam, hogy miért nem takarít rendesen. Mondtam, hogy nekem kellett helyette padlót súrolnom, bizonyítékul megmutatva neki, hogy a takarítástól mennyi bütyök jött az ujjaimra... erre elkapta a kezemet és simogatni, csókolgatni kezdte. Aztán a kezével jelezte, a szexben is benne van. Én inkább passzoltam, pedig megfordult a fejemben, hogy jó lenne vele lefeküdni, de nem akartam konfliktust se a családjával, se a céggel, mert biztos kitudódott volna... Még ma is csodálkozom azon, hogy be akartak cserkészni egy kimondottan férfiközpontú kultúrában.

szex-kozelkelet-lanyAz egyiptomi menyasszonytól elvárt, hogy szűz legyen a nászéjszakán, de igazából ez sem jelent akadályt. Régóta létezik a szűzhártya-visszaállító műtét, amelyet egyes egyiptomi orvosok olyan rutinnal végeznek, mint egy botoxkezelést. Persze a műtét drága, van, akinek csak műszűzhártyára jut: az elmés szerkezetet nászéjszaka előtt kell a hüvelybe helyezni, hogy aztán a lelkes férj lökéseitől átszakadva megfelelően hitelesnek tűnő művért produkáljon. A tisztesség meg van mentve.

Sokan persze ennél tisztességesebben őrzik szüzességüket: az egyiptomi fiatalok körében igen kedvelt a manuális szex, illetve a hátsó bejárat használata. A kézimunka azért is népszerű, mert a kevésbé tehetősek számára az egyik kézenfekvő randihely a mozi. A szerelmesek gyakran kihasználják azt a másfél-két óra intimitást, amit a sötét terem nyújthat, és csak a film végén rebbennek szét – vagy keresnek új helyet a hátsó sorokban a második felvonáshoz.

Egyiptomban egyre több a válás, létezik nyitott házasság (de persze nem a középosztálybeliek körében), sőt arra is akad példa, hogy egy-egy merészebb hölgy a fiú lakására megy fel egy kis szexért. Itt általában több generáció él egy házban – egy-egy generáció egy-egy emeletet birtokol (ha bővül a család, felhúznak még egy szintet... ameddig lehet). Az esti légyott előtt a párocska pontosan megbeszéli, hogy milyen forgatókönyv szerint is közelítsék meg a fiú szobáját. Rendszerint a fiú előremegy, a lány pedig 10-15 percre rá követi a megadott útvonalon (már tudva azt, hogy melyik emeleten melyik ajtó lesz nyitva).  A gyors szex után a lány hazaindul, és esti egyetemi különórára vagy egyéb elfoglaltságra hivatkozik a családjánál. Csupán arra kell ügyelnie, hogy a hancúr után rendesen eligazítva, ne pedig hányaveti módon tegye vissza a fejkendőjét, mert azt egyből kiszúrják a járókelők. Sőt, arra is érdemes figyelnie, hogy ne hagyjon gombostűt vagy ziherejsztűt – amely a fejkendő redőit tartja össze – a fiú szobájában, ágyában, mert azon könnyű lebukni.

 

 

cikk-tipus-linkek

Kurvák a nyugati nők – egy magyar lány Kairóban

Könnyen kaphatók, ezért rossz a hírük az egész arab világban: a muzulmán lányt feleségül veszik, a külföldieket ágyba viszik – és bizony nem könnyű ellenállni annak a sötét szempárnak, amelynek tulajdonosa állítja: az egyiptomiak a legjobb szeretők.

Mustra