Biztonságos tiniszex – Csináld ruhában!

Egy kaliforniai tervezőcsapat, a Gridnik Creative provokatív megoldást talált a tinédzserek népnevelésére – bár lehet, hogy nem velük van a baj.

cikk-tious-rovid

tiniszexA tiniterhesség, az abortuszok és a tizenéves nemi betegek száma komoly társadalmi problémát jelent még az olyan fejlett országokban is, mint az USA. Éppen ezért dönt egyre több magánszervezet úgy, hogy a maga módján ad választ a kihívásra. A Gridnik Creative tervezőcsapat a tinik fejével gondolkodott, és ha már úgyis nagy divat a „Fuck me!” (és egyéb, szexuális felajánlkozást sejtető) felirat a fiatalok pólóján, kölcsönvették hát az ötletet, és megtervezetek egy feltűnő és provokatív galériát. 

A tervezők a mellékhelyiségeket jelölő kis figurákat mozdították ki álló helyzetből, és parázna, de biztonságos pózokba helyezték őket. Az egyik szexchatel, a másik maszturbál, a harmadik az orális szexet propagálja, a negyedik pedig nadrágon keresztül csinálja.

A magunk részéről annyit tennénk hozzá, hogy talán célszerűbb lenne gumihasználatra bírni őket, mintsem azirányban kampányolni, hogy a valódi helyett a virtuális szexet helyettesítsék előnyben. Arról nem is beszélve, hogy éppen elég nemi betegség szerezhető meg orális úton is... bár tény, hogy teherbe úgy nehezen esik az ember lánya.

Elképzelhetőnek tartjuk, hogy célszerűbb lenne egy olyan nevelőkampány, amely a felnőtteknek szól: hogyan készítsük fel természetesen és eredményesen gyermekünket az élet olyan mindennapi velejárójára, mint a szex. Mert láthatóan nem megy.


Gridnik Creative

Mustra