5 kiegészítő, amivel te lehetsz a fesztiválok divatdiktátora

Felfrissítenéd a ruhatárad néhány trendi darabbal a következő fesztiválra, de a nyári programok megterhelték a pénztárcádat? Ne aggódj, mert a Premier Outletben elindult a Nyári Árzuhanás, így akár 70% kedvezménnyel szerezheted be a divatos és pénztárcabarát fesztivál-kiegészítőket.

Övtáska – a praktikus
Ha fesztiválra készülünk, egy kicsit nehezebb dolgunk van, mint egy sima nyári parti alkalmával. Ilyenkor nemcsak divatos kiegészítőkre van szükségünk, hanem a praktikumot is figyelembe kell vennünk. Ennek a két követelménynek egyszerre tudsz megfelelni, ha idén beszerzel egy menő övtáskát, amely lehet kerek, négyzet, de akár háromszög alakú is.

Az elegánsabb stílust kedvelők se habozzanak, mert Mango és Guess üzletünkben a csinosabb darabok is megtalálhatók, a sportosabb vásárlóknak pedig a Superdry üzletünkben érdemes szétnézniük.

190708 Nyari Arzuhanas fesztivaltrendek POB PR cikk raffia taska

Raffia táska – hogy mindig a strandon érezhesd magad
Ha még nem barátkoztál meg az övtáskával, ne csüggedj, mert a szezon másik nagy kedvence a szalmatáska, legyen az kicsi, nagy, vállra akasztós vagy kézi. Évek óta kedvelt, tipikusan nyári kiegészítők voltak a fonott táskák is, amelyeket azonban mostanra már nemcsak a strandon, hanem a hétköznapokban is viselhetsz.

A fesztiválok elengedhetetlen kellékévé váltak az outfittel harmonizáló, extrémebb formájú és színű szalmaszütyők is, amiket a Bags & More vagy a Trunk & Co üzleteinkben szerezhetsz be.

190708 Nyari Arzuhanas fesztivaltrendek POB PR cikk fesztival

Csipkés anyagok – a fesztiválok alapdarabjai
Egy igazi fesztiválarc jól tudja, hogy nincs igazi parti csipke nélkül, hiszen egy ilyen ruha megfelel az alapvető fesztiválkövetelményeknek: kényelmes, lenge és sikkes. Lazán bulizhat benne az ember lánya, akár egész nap.

Idén a fehér csipkés ruhák a legkedveltebbek, de a sötét színeket kedvelők is megtalálhatják a kedvenc darabjaikat a Benetton, a Desigual és a Ouí üzleteiben.

190708 Nyari Arzuhanas fesztivaltrendek POB PR cikk kendo

Kendő – a jolly joker
Ha csak egy kiegészítőt viszel magaddal a fesztiválra, akkor az legyen egy trendi, színes kendő, amivel szinte megszámlálhatatlan módon tudod feldobni a szetted. Használhatod hagyományos módon hajpántként, de egy laza fesztiválkonty köré is csavarhatod. A csuklódra feltekerve ékszerként is funkcionálhat, sőt még övként is viselheted, vagy egy lenge ruhán, a derekadra kötve. Végül, de nem utolsósorban pedig a táskádat is feldobhatod vele.

Mint látod, a kendőviseletnek csak a képzeleted és a kreativitásod szabhat határt. Látogass el az Amnesia vagy a Guess üzleteinkbe, és szerezd be a kedvenced!

190708 Nyari Arzuhanas fesztivaltrendek POB PR cikk kimono

Kimono – a kedvenc trendünk
Tökéletes választás a nyári estékre, hiszen kardigánként is funkcionálhat mindamellett, hogy benne garantáltan te leszel a fesztiválok legtrendibb arca. A feltűnő mintákkal díszített, színes darabok a legkedveltebbek, és beszerezhetsz akár hosszabb, bokáig érő típust, de a rövidebb verzióit is megtalálod üzleteink kínálatában. Hogy mivel viseled, az csak rajtad múlik: ha csinosabb szeretnél lenni, akkor egy elegáns toppal ajánljuk, ha sportos stílusban érkeznél, akkor egy laza póló-farmer kombóhoz is tökéletes.

A vágyott darabokat a Calzedonia, a Fifty vagy a Tezenis üzleteinkben keresd.

Ha meghoztuk a kedved a nyári fesztiválok kihagyhatatlan alapdarabjaihoz, irány a Premier Outlet, ahol a Nyári Árzuhanás alatt akár 70% kedvezménnyel vásárolhatsz. Csapj le több, mint 100 világmárka legjobb ajánlataira és legyél te a legdivatosabb a következő fesztiválon!

5 kiegészítő a divatos fesztiválhoz

Felfrissítenéd a ruhatárad a fesztiválra, de a nyár megterhelte a pénztárcád? A Premier Outlet Nyári Árzuhanása alatt akár 70% kedvezménnyel szerezheted be a pénztárcabarát fesztivál-kiegészítőket!

További információ: https://www.premieroutlet.hu/

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek