Az éltető fény gyógyító ereje (x)

A fényből sohasem lehet elég, legfőképpen nyáron! A boldogságérzet terápiás forrásaként is alkalmazható, nagy dózisban sem ártalmas, ha megfelelő kúrával párosul. Három fényforrás három formában az egészséges nyárhoz!

Barnulás helyett fogalmazd újra a napról alkotott elképzelésedet. A hagyományos napfürdőzés hatásait testi-lelki gyógyírként az orvostudomány is alkalmazza, és megfelelő környezetben bárki számára kipróbálható. Energizáló vagy épp relaxáló, hangulatjavító tulajdonságai kényelmes és rizikómentes feltöltődést biztosítanak korra és nemre való tekintet nélkül, a kedélyjavító tabletták helyett. Érzéki csalódás kizárva, a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa többféle fényforrást és kezelést alkalmaz a barnulás mellett gyógyulni is vágyóknak.

Polarizált fény

Több évtizednyi tudományos kutatás és fejlesztés kötődik Fenyő Márta fizikus és Klein Péter fejlesztéséhez, az egész testen alkalmazott Sensolite polarizáltfény-terápiához. Megelőzésre és rehabilitációra egyaránt alkalmas, a fájdalommentes – mi több, kifejezetten élvezetes – fényterápia. A sejt szinten aktiválódó fény erősíti az  immunrendszert, az egészséges szervezet is ellenállóbbá válik.

Láthatatlan és ezért nehezen leírható a gyógyító hatás. Képzeljük csak el; a polarizált fény egyetlen síkban rezgő fényhullámokból áll. A rezgő fényhullámok a tér minden irányában oszlanak szét, a polarizátor ezeket irányítja és szűri meg. A fény így a bőr mélyebb rétegeibe is behatol, a vörösvértesteket több oxigén felvételére teszi képessé. Friss oxigén frissíti fel a test minden sejtjét. Immunitás és védelem fényfürdőbe ágyazva, kényelmes kikapcsolódás egy wellness nyaralás alatt.

Hydrosun fény és hőterápia

Válts hullámhosszt és válaszd a sárvári Spirit Hotel orvos csapatának másik fényforrását, az infra fénytartományt! A Hydrosun-sugárzó az infravörös és a látható fény tartományában működik, ezek a fényhullámok terápiásan is hasznosíthatók. Nézzük meg egy kicsit közelebbről! Az infravörös fénytartományból egyedül az „A” komponens képes a bőrünkön áthatolni. A mélyebben fekvő szöveteket is eléri, és aggodalomra sincs semmi ok, nem károsítja a bőr felületét. Kombináld vízszűréses formában, a sugárzás hatása így még kedvezőbb! Biztonságban érezheted magad, hiszen a bőrt esetlegesen károsító hullámhosszak nagy részét a vízszűrő eltávolítja. Fokozza a vérkeringést, mérsékli a fájdalmakat és gyorsítja a sebgyógyulást. Természetesen természetes, mint minden kutatásokon alapuló fénykezelés.

Lézer terápia

Újabb fényterápia, hogy teljes legyen az egészség kúra. A Spirit Hotel Thermal Spa alkalmazza a lézert is, mint gyógyító kezelést. Speciális formában a soft vagy lágy lézer nagy energiájú fényt bocsájt ki egy megjelölt kis helyre fókuszálva, hogy célzottan javítsa a sejteken belüli oxigén áramlást. Biológiai hatása kutatások által igazoltan fokozza a keringést, enyhít az izomgörcsökön és csökkenti a gyulladásokat. A gyógyuláshoz elengedhetetlen akarat képességét növeli, segítve az öngyógyítás fájdalom mentes folyamatát. Kombináld a kúrákat és élvezd ki egészségesen a nyarat!

Játsszatok és nyerjetek velünk!

  • Az alábbi 3 kérdésre helyesen válaszolók között kisorsolunk egy 2 fő részére félpanziós 1 éjszakára szóló és számos szolgáltatásra jogosító "Spirit ajándékutalványt" a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa-ban, amelyet 2011. december 21-ig használhattok fel. A válaszokat a divany@divany.hu mailcímre várjuk.
  • 1. Kinek a nevéhez fűzhető a Sensolite fényágy, ill. a polarizált fényterápia?
    2. Milyen fénytartományt használt a Hidrosun-sugárzó terápiás célra?
    3. Milyen hatása van a sejteken belül a lézerterápiának?
Ezt a cikket nem a Dívány szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek