Elindult a Miele főzőiskola

Egy új közösségi oldal, ahol kedvenc recepteddel most egy Miele gőzpárolót nyerhetsz!

A Miele elindította új weboldalát a gasztronómia szerelmeseinek a http://www.mielefozoiskola.hu/ címen, ahol videóreceptek, konyhai tippek és trükkök, diétás tanácsok és jó társaság várja az érdeklődőket.

"Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy egy olyan közösséget építsünk, ahol mindenki a gasztronómia szerelmese, ahol mindannyian rajongunk a finom ételekért, a nemes borokért, és a jó társaságért. A mielefozoiskola.hu oldal mindenkit szeretettel vár, aki érdeklődik a gasztronómia iránt, akinek fontos az élete és az étele minősége, legyen akár kezdő vagy profi. A kezdőknek szívesen átadjuk a tudásunkat, a profiktól boldogan tanulunk. Legfőképpen: szeretnénk, ha az oldalunkon töltött idő hasznosan és vidáman telne." - mondta Papp Gábor, a Miele Kft. marketingvezetője.

Regisztráció után a tagok feltölthetik saját receptjeiket, megoszthatják a többiekkel, saját főzőblogot vagy weboldalt készíthetnek pár kattintással. Számos cikket és tanulmányt is olvashatunk az egészséges táplálkozásról, a fogyókúráról, vagy a gasztronómia legújabb irányzatairól. A hírlevélre feliratkozók a rendszeresen érkező főzőiskola e-mailekből sajátíthatják el a legfontosabb konyhai fogásokat.

Októberben elindult az Év Amatőr Szakácsa verseny. Ezen a regisztrált tagok vehetnek részt saját receptjeikkel. Érdemes lesz megpróbálkozni, hiszen a verseny fődíja nem kevesebb, mint egy Miele gőzpároló készülék.

http://www.mielefozoiskola.hu/

Oszd meg másokkal is!
Mustra