Vigyázz, az újhold téged is kikészíthet!

Nyugtalanság, álmatlanság, kommunikációs problémák, idegbeteg emberek - jobb, ha ezekre mind felkészülsz a napokban. Az újhold persze ezúttal is a megújulást és az átalakulást segíti, csak most egy kicsit zizi lesz minden.

Fotó: Paladin
Fotó: Paladin

Az újhold az ellentétes pólusok, a bennünk lévő ellentmondások feloldását, kiegyenlítését segíti elő óriási erőkkel. Kedvez minden megújulásnak, átalakulásnak, amelyek most hihetetlen gyorsasággal végbemehetnek, akár grandiózus eredményekkel kísérve. Már az újholdat megelőző napokban érdemes ráhangolódni ezekre az energiákra, nehogy villámcsapásként érjen bennünket valamilyen meglepetés.

Szabadulj meg a társadalom elvárásaitól

A Mérleg jegyében létrejövő újhold szeptember 27-én nemcsak az emberi kapcsolataink egyensúlyba hozásáról szól, hanem a külvilágtól való egészségtelen függés, valamint a társadalmi elvárások nyomása alól is segít felszabadulni, és megszabadít mindenfajta görcsösségtől. Ha nyugtalanságunk túlzott méreteket öltene, és az akarom érzése görcsös gondolatokat, vágyakat ébresztene bennünk, itt az idő lecsendesíteni magunkat: vizsgáljuk felül ezeket a gondolatokat, elvárásokat, vágyakat, amik túlzottan eluralkodtak rajtunk, mert ezek elménk hamis szüleményei, amivel azonosítottuk magunkat. Az újhold utáni 2-3 nap szintén fontos lesz azoknak, akik nagyobb változásban, átalakulásban vannak benne. Az újhold a kereskedelem, az üzleti élet kiszámíthatalanságát és megújulását is sürgeti, mindez jelentősen kihathat a pénzügyeinkre is.

Már volt egy kis ízelítő

A bolygók változékony hatását, szélsőségeit nemcsak az időjáráson keresztül érzékelhettük, az alapozást már szeptember 16-19-én érezhettük: váratlan kiadások, furcsa helyzetek, érzelmi kitörések, hullámvölgyek, egyszóval vegyes érzések keríthettek hatalmukba. Ebben az időszakban a Vénusz feszült fényszögállásba került az Uránusszal és a Plútóval.

Zűrzavar és pánik is lehet

Mérleg újhold idején (szeptember 27. kedd) rendkívül feszült fényszög állások lesznek, amik szó szerint próbára tehetik az idegrendszerünket.  Most a Merkúr kerül hasonlóan nehéz helyzetbe, mint a korábban említett Vénusz szeptember közepén. A feszültségre az Újhold is ráerősít, így számítanunk kell arra, hogy az emberek idegesebbek lehetnek, értetlenül állhatnak bizonyos helyzetek előtt, amikre kiszámíthatatlanul, akár szélsőséges reakciókat adhatnak. A nyugtalanság kedvezőtlenül hat a közlekedésre és az egészségünkre, alvásproblémákat hozhat és bizonyos természeti jelenségek kialakulására is nagyobb az esély. A megszokott, hétköznapi kommunikáció ezen a napon becsődölhet, és másfajta megközelítésre, gondolkodásra, nézőpontváltásra van szükség a végső cél elérése érdekében. Lehet, hogy nem érünk el valakit, aki fontos lenne, nem kap meg fontos üzenetet, nem érünk oda, akadályoztatva vagyunk, például nem működik az internet, telefon vagy éppen áramszünet van.  Aki erre nem készül fel, abból görcsös viselkedés, akár pánik is kiváltódhat.

Azért a lényeg az új lehetőségeken van

Akik szeretik a szélsőséges helyzeteket, azok minden bizonnyal meg sem érzik az újhold energiáit, annyira természetesnek tűnhet számukra. Akik érzékenyebbek, bizonytalanok vagy labilis érzelmi időszakukat élik, azokra elemi erőkkel hathat az újhold. Utána következő napokat nagyon jól, és nagyon rosszul is meg lehet élni, ki hogyan akarja érteni a bolygók üzeneteit. Bármi is történik körülöttünk, legyünk tisztában azzal, hogy belsőnk kivetülése mindez. Ezt a kivetülést, ezt a szembesítést hozhatja el most a szeptember 27-i újhold, ami mindig valaminek a kezdetét szimbolizálja. Új lehetőségek találhatnak ránk, amik segítenek új fordulatot venni életünk bizonyos területein. Fordulhat persze életünk ellentétes irányba is, de alapvetően minden változás azért van, hogy jobb legyen. Feszült energiák hatnak, biztosan érzékelhetővé válik a feszültség, és ha kell, ha szükséges, az újhold és az utána következő napok felboríthatják életünket.

Az újhold kifejezetten erőteljesen hathat a Mérleg jegyűekre, otthoni és párkapcsolati eseményekre vonatkozóan, a Nyilasok figyeljenek egészségükre, a Rák jegyűeknél gyermekekkel kapcsolatos dolgok kerülhetnek előtérbe, illetve szerelmi életükben számíthatnak fordulatokra és megújulásra. Összességében minden jegyre erőteljesen hatnak az újhold energiái, így érdemes nyitottnak és befogadónak lenni az új eseményekre.

Oszd meg másokkal is!
Mustra