Elszabadulnak a szexuális energiák: a Mars téged is felpörget!

Felturbózott szexualitás és versenyszellem: most két hónapig igazi pörgés jön. Szerencsére a dominanciaharcok kreatívvá is tehetnek bennünket, és személyiségünk szórakoztató oldala is reflektorfénybe kerül.

A Mars szeptember 19-én belépett az Oroszlán jegyébe és majdnem két hónapon keresztül boldogít minket, jó kedélyt, örömet és az élet szeretetét erősítve bennünk.

Szex és csillogás

Amikor a Mars az Oroszlán jegyében tartózkodik, felerősödik a szexuális energia, illetve tettre készebbek, nyitottabbak és kockázatvállalóak is vagyunk. A bolygó jegyváltásával eltűnik a Rákból hozott érzelmi félénkség, a szexuális kapcsolatok létrejöttének az Oroszlán jegyében nem feltétlen előfeltétele a mély érzelmi kapcsolat. Itt célként a játékosság, az örömforrás jelenik meg. Az Oroszlán jegye hajlamosít mindenfajta túlzásra, ezért az anyagi jellegű túlzások, ajándékozások már zavaróak és kellemetlenek is lehetnek. A fényűzés alkalomszerűen  imponáló lehet, ha azonban rutinszerűvé válik, az intimitás elvész, kiég, amit már gyémánt-ékszerekkel sem lehet később pótolni. Nagy felhajtás helyett sokkal jobban figyeljünk most oda kedvesünk kívánságaira.

Indul a dominanciaharc

Aki általában domináns, az most különös fölénnyel dominálhat mások felett, mivel az Oroszlánban lévő Mars rendkívül felerősíti a versenyszellemet, emellett a nyilvánosságra való igényünket, törekvéseinket is. Sőt, ebben az időben néhányan (főleg azok, akiknek e jegyben áll a Marsa) túl sok energiát fordíthatnak népszerűségük és közkedveltségük fokozására. Az Oroszlán jegyre eleve jellemző ez, de a többi tüzes jegy, a Kos és a Nyilas is könnyen kedvet kaphat egy kis magamutogatásra. Különösen igaz lehet ez szeptember 29-én. Október 2-3-án csak a fantáziánk szab határt, mit és mennyire túlzunk el. Október 26-án a Vénusszal kerül szenvedélyes fényszög kapcsolatba Mars.

A Mars egészen november 11-ig tartózkodik az Oroszlán jegyében. Mielőtt átlépne a kijózanító Szűz jegyébe, november 7-én az álmodozó és csalfa reményeket hozó Neptunusszal kerül szembenállásba. Lesz aki a fellegekben jár, és lesz aki felismeri mindazt, ami eddig számára láthatatlan volt.

Az akarat és a szexuális energia bolygója

Mars szimbolizálja a horoszkópunkban az akaraterőnket, vágyainkat és többek között a szexuális energiánkat. Annak ellenére, hogy a Nap jegyünk alapvetően meghatározó, a Mars jegybeli helyzete még mélyebb felvilágosítással szolgálhat szexuális energiánkról. Például ha a visszafogott Rák jegyében születtünk, de Marsunk az Oroszlán jegyében állt születésünkkor, akkor hezitálás nélkül, nyílt, kiáradó szenvedéllyel vagyunk képesek belevetni magunkat a szexualitás örömeibe. Lelkizés helyett a testiségre kerül a hangsúly, arra az adott pillanatra, ami felpörget és szenvedéllyel tölt el, aggodalmak nélkül. Hogy te mennyire vagy szórakoztató, nyitott illetve szexuális, születési horoszkópod Marsának jegyhelyzete árulkodik erről. Természetesen csak részben, mivel átfogó képet csak a teljes horoszkóp kiértékelésével kaphatunk.

Ha nem tudod hol áll a marsod, megnézheted itt

Mars a KOSBAN:  Rámenős vagy, aki képes ajtóstul rontani a házba. Nem nagyon veszed észre a versenytársaidat, csak ha már kiéleződött a konfliktus. Hevességed és lendületed felszínre hozza a másokban szunnyadó szenvedélyt. Ha egy kapcsolatot benézel, nem okoz nagy érzelmi traumát kisétálni belőle.

Mars a BIKÁBAN: Ez az egyik legérzékibb jegy, így előszeretettel hódolsz a testi örömöknek. Az ideális szeretkezést nálad mindenképpen egy jó vacsora előzi meg. Semmit nem kapkodsz el, tökéletesnek kell lennie mindennek. Ha a testiség a közös érdeklődési kör, akkor már nagyon nem lőhetsz mellé egy kapcsolatban. A szakítást nem jól tűröd, és képes vagy akár bosszút is állni.

Mars az IKREKBEN: Könnyedség és játékosság jellemez, azonban hamar elunod magad szex közben, ha nincs olyan partnered, akivel kísérletezni lehet és új dolgokat, kellékeket bevetni. A szenvedélyességről inkább beszélsz, mint azt valójában képes lennél megélni. Az Ikrak Marssal rendelkezők általában kiváló erotikus könyvek szerzői.

Mars a RÁKBAN: Ha nem vagy olyan hangulatban, akkor a szeretkezés sem megy. Szexuális féltékenység jellemző rád, félsz attól, hogy társad másokat vonzóbbnak talál vagy esetleg meg is csal. Görcsös ragaszkodásod feloldható az erős szülői kötelék elengedésével, aminek köszönhetően felnőtté válhatsz és más területeken is tapasztalatokat szerezhetsz, önbizalmadat megerősítve.

Mars az OROSZLÁNBAN: Szenvedélyes és független vagy, aki aztán igazán meg tudja adni a módját az udvarlásnak. Túlzásokra vagy képes, és kevésbé figyelsz a másik valós igényeire. Drága ajándékokkal kedveskedsz. Az szex számodra egy izgalmas játék.

Mars a SZŰZBEN: Válogatós vagy és nehezen találsz olyan partnert aki igazán fel tudja benned ébreszteni a tüzet. Hajlamos vagy a partnered kedvére tenni, minden kívánságát teljesíteni, de a saját vágyaidat elfojtod. Minden körülménynek megfelelőnek kell lennie ahhoz, hogy el tudd magad engedni. A tisztaság elsődleges számodra. A rugalmatlanság és a spontán megnyilvánulások hiánya hűvössé tehet.

Mars a MÉRLEGBEN: Nem vagy olyan rugalmas, mint amilyennek tűnsz, de igyekszel minél mosolygósabbnak, vonzóbbnak és szórakoztatónak mutatkozni. Fárasztó, küzdelmes kapcsolatok vonzanak. Gyengéd vagy és igyekszel minél több örömet szerezni a másiknak. Nem szeretsz egyedül aludni.

Mars a SKORPIÓBAN: Féltékeny vagy, de te nem feltétlen maradsz hűséges. Mindig kell legyen valami titokzatosság ami körülveszi a kapcsolatot. Képességed van rá, hogy partnered legtitkosabb vágyait is felszínre hozd. Téged akarni kell, ez hoz izgalomba.

Mars a NYILASBAN: Mérföldeket vagy képes utazni a szerelemért. Hatalmas lendülettel és szenvedéllyel alakítasz ki kapcsolatokat. Szereted megőrizni a függetlenségedet. Félsz a tartós kapcsolatok iránti elkötelezettségtől. Fontos számodra a változatosság, azonban az igazi mély érzelmi beteljesülés hiányzik vagy nehezen megélhető számodra.

Mars a BAKBAN: Saját elképzeléseidet követed és konkrét elképzeléseid vannak arról, hogy mit szeretnél és mit nem a szeretkezésben. Státuszod miatt vonzóbbnak találnak, mint amennyire önfeláldozó vagy egy kapcsolatban. Biztonságot nyújtasz és kiszámíthatóságot.


Mars a VÍZÖNTŐBEN: Minden egyes lehetőségből a legjobbat akarod kihozni. A változatosság gyönyörködtet, az újdonság igénye mellett mégis tartós kapcsolatra törekszel, de az alkalmi kapcsolatokat sem veted meg. Igazából bele sem gondolsz ilyenkor, hogy közeledésedet mások nem könnyed, felszínes kapcsolatnak gondolják. Hajlamos vagy a szexuális együttlétekben a technikára helyezni a hangsúlyt, mintsem az érzelmek kifejezésére.


Mars a HALAKBAN: Vonzódsz vagy belesodródsz a titkos szerelmi viszonyokba. Élénk fantáziád van, és vágysz a tökéletes társra. Ez akár hosszú magányos időszakokat is felölel. Önfeláldozó tudsz lenni és ha valakit megszeretsz, képes vagy teljesen lemondani saját vágyaidról. Ha szerelmed viszonzatlan marad, hosszú időre bele tudsz ragadni  fájdalmas és szenvedést okozó kapcsolatokba.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek