Hormonparádé és szentimentális szerelem várhat rád - szeptemberi előrejelzés

Optimizmus és romantika vár ránk ebben a hónapban. Felpörögnek a hormonok, és nagy változások is beállhatnak kapcsolatainkban. Emellett érdemes kicsit többet foglalkoznunk egészségünkkel is.

Fotó: Dan Foy
Fotó: Dan Foy

Optimistán indul a szeptember, ezért ha mostanra van már jövőképünk, kifejezetten jó érzéssel és biztonsággal tölthetnek el a hónap első napjai. Szeptember 8-ig cseppet se legyen lelkiismeretfordulásunk, azért, mert többet foglalkozunk saját magunkkal, és önvizsgálatot folytatunk, amibe másokat is bevonunk. Ez a Szűz havában amúgy teljesen normális, ahogy az is, ha kritikusabbak vagyunk, és jobban odafigyelünk az egészségünkre is. Ha anyagilag nem állunk elég stabilan, a most átgondolt elképzelések és megtett lépések biztatóak lesznek a jövőre nézve.

Beindulnak a hormonrakéták

Ha szeptember 9-én elfog a már megint a régi nóta érzés, akkor nem mi bolondultunk meg, hanem a Merkúr hatását érezzük, amely ismét szembekerül a Neptunusszal. Szétszórt figyelem, elvarázsolt hangulat, hiányérzet és természetesen az önámítás lehetősége is fennáll ezen a napon. A szeptember 8-14. közötti időszak romantikus, szentimentális hangulatba röpíthet bennünket, a Rák és Szűz jegyekben álló Mars és Vénusz harmonikus találkozása, gondoskodó és védelmező odaadásunkat vagy erre való igényünket erősíti fel egészen a hónap közepéig.

Innentől kezdve a hormonrakéták kilövésre készen állnak. Akik még párkeresésben vannak, aggodalomra semmi okuk, a hónap kifejezetten kedvez az új kapcsolatok kialakulásának. Szexuális vonzerőnk és kisugárzásunk is kifejezetten magnetikus hatással lehet az ellenkező nemre, különösen akkor igaz ez, ha önmagunkkal rendben vagyunk. A nőiséget szimbolizáló Vénusz szeptember 15-én belép saját uralmi jegyébe, a Mérlegbe, ami a párkapcsolatok jegye. Szinte azonnal forró helyzeteket, fordulatokat és meglepetéseket okozhat szerelmi és érzelmi életünkben.

Hónap végéig izzik a levegő

Amely kapcsolatokban a női-férfi szerepek felcserélődtek, vagy az egyik fél dominánsabb, különösen, ha a nő, (pl. anyai gondoskodó szerepet tölt be a párkapcsolatban, pótolva az anyai szeretetet párja számára), ott a feszültség robbanhat, és átmeneti vagy végleges mosolyszünet állhat be. Egyszóval szeptember 15-től érhetnek váratlan meglepetések. Szeptember 19-től tovább izzik a levegő, hiszen a férfiasságot szimbolizáló Mars elhagyja az érzékeny és álmodozó Rák jegyét, és belép a hódítani vágyó Oroszlán jegyébe, ahol a férfias energiák szárnyalni tudnak.

23-án a Nap is belép a kapcsolatok jegyébe, a társasági életünk felvirágzását hozva. A hónap utolsó napjai okoznak némi feszültséget, különösen szeptember 29-én a Vénusz-Szaturnusz együttállása, ami nehézséget, valaminek a lezárását és érzelmi stresszt hozhat. Felbukkanhatnak régi ismerősök is, régi szerelmek, illetve saját elvárásaink küzdelmébe bonyolódhatunk. Ismerjük fel saját korlátainkat, valóságérzetünket helyezzük vissza a helyes mederbe, és önértékelésünk is új fényben ragyoghat.

Előrejelzés a jegyeknek

Természetesen ez csak útravaló, konkrét felvilágosítást csak a pontos születési adatokból elkészített teljes horoszkóp adhat. A Napjegyen kívül érdemes elolvasni a Hold és az ascendens jegyére leírtakat is.

KOS

Ha folyton tuti tippeket akarsz begyűjteni, akkor még szembe kell nézz gyávaságoddal. Csak attól van félnivalód, amit a gondolataid elraktároztak. Elhatározás kérdése, hogy szembenézel-e saját félelmeiddel, vagy mumusként tovább cipeled azokat. A hónap második fele különös vonzódást tartogat számodra. Addigra ürítsd ki a fejed.

BIKA

Kalandvágyad és étvágyad egyre nagyobb a hónap előrehaladtával. Sikered kulcsa, hogy megfelelő társasággal legyél, megfelelő helyen. Figyelj arra, hogy vágyaid ne ragadjanak el túlságon. Koncentrálj valódi céljaid megvalósítására. Egészségedre és a pihenésre áldozz több időt.

IKREK

Az otthoni helyzet nyugtalansággal és aggodalommal tölthet el. Magadban kell letisztázni mindazt, amin már hetek óta rágódsz. Visszatérő gondolataidra figyelj jól, mert a gondolatokból megoldást kell szülj végre úgy, hogy nyílt lapokkal játszol.

RÁK

Mélyről jövő érzelmek megtapasztalásában lesz részed. Hagyd végre igazán eluralkodni magadon és fürdőzz ezekben a pillanatokban. Új dimenzióit ismerheted meg saját érzelmi életednek, ha elég bátor vagy hozzá. Beszélj kevesebbet, de azt őszintén tedd.

OROSZLÁN

Szakmai életedben új lehetőségek várnak. Bizonytalanságod párkapcsolatodban csapódhat le, ahonnan megerősítést várnál. Bízz magadban és ne hagyd, hogy mások bábként használjanak. Kritikáidat annak mond, aki megérdemli, ne magadat büntesd vele, vagy azt, aki nem tehet a kialakult helyzetről. Szerelmi életedben új érzelmek keríthetnek hatalmukba és új izgalmak felé csábíthatnak.

SZŰZ

Nagy a feszültség és a pörgés körülötted, nagyon oda kell figyelj a munkádra, és arra, amit mondasz. Sok információ és impulzus ér, amik felpezsdítik életedet. Lazíts, és ne agyalj mások baján és a te problémáidon. Lesznek átláthatatlan pillanatok, amiket még a te józanságod sem tud megoldani. Add át magad a váratlan őrült pillanatoknak, csillogtasd meg szenvedélyes oldaladat.

MÉRLEG

Sok fordulatot és izgalmat tartogat számodra ez a hónap. Túlzó reményeid csalódáshoz vezethetnek, ha nem azt teszed, amit valójában szeretnél és ami örömmel tölt el. Tudj mértéket tartani a könnyedség és a szenvedélyesség között. Ha kétértelmű megjegyzéseket teszel, ne várd, hogy a többiek gondolatolvasók legyenek. Dönteni ők sem tudnak, ahogyan te sem.

SKORPIÓ
Egészségedre és a pihenésre áldozz több időt. Teremts magad körül tiszta helyzetet, és állíts fel fontossági sorrendet. A nyíltság jó dolog, ha valóban önzetlenül teszed. A nyílt és határozott kommunikáció sikereket hozhat most az életed főbb területein. Érzelmi életedben is nagy mélységeket élhetsz át, ha az ösztöneidre hallgatsz. Figyelj mire gondolsz, mert bevonzod.

NYILAS

Szabadságvágyad nagyobb hőfokon ég, és ezzel együtt meggondolatlanabb is lehetsz. Figyelj oda hogyan kommunikálsz, mert értelmetlen vitákat szülhet. Gondolkodj és ne kapkodj! A felgyülemlett stressz levezetésre találj valamilyen hasznos elfoglaltságot, mintsem hogy feleslegesen összevessz valakivel.

BAK

Érzed és tudod, hogy új döntéseket kell meghoznod, ami eddigi érzelmi állapotodat biztosan megváltoztatja. Valamit ebből fel kell adnod, de ahelyett, hogy álmodozol és reménykedsz valamiben, kezdj hozzászokni a gondolathoz, hogy új kihívásoknak kell megfelelned. Ha szükséges, erősítheted most önbizalmadat tanulással és önfejlesztéssel. Ne magadat szemléld kritikusan, hanem a helyzetet, amibe valahogy meg kell tanulnod beilleszkedni.

VÍZÖNTŐ

Saját magad igényeit előrébb kell sorolnod, és fel kell vállalnod bizonyos konfliktushelyzeteket. Amikor elbizonytalanodsz, hagyj egy kis időt, amíg letisztulnak a dolgok benned. Dühből és csalódottságból nehéz bármiféle együttműködést elérni. Gondold végig, hol vágysz nagyobb szabadságra, és ennek adj nyomatékot, de ne sérts meg senkit.

HALAK

Sokkal érzékenyebb vagy, fogékony minden információra, ami körül vesz. Mély beszélgetések és felismerések hónapja lehet ez, amibe a vágyaidat is bátran beleviheted. Nagy átalakulás zajlik benned, de még nem vagy kész, hiba lenne nagy lépéseket tenned. Álmaid intenzíven üzennek. Szerelmes pillanatok kárpótolhatnak mindenért.

Oszd meg másokkal is!
Mustra