Heston Blumenthal felrúgta 20 éves házasságát

Heston Blumenthal, a Michelin-csillagos séf, elköltözött feleségétől és egy híres amerikai szakácskönyvírónővel randizik.

Heston Blumenthal és Zanna
Heston Blumenthal és Zanna

Úgy tűnt, Blumenthalék ismerik a tökéletes házasság receptjét. Fiatalon találkoztak és sikeres vállalkozást építettek fel együtt. Felesége nemrég azt nyilatkozta, Heston a lelki társa, Blumenthal pedig feleségének tulajdonítja közös sikereiket. 20 év házasság után Heston Blumenthal mégis elhagyta feleségét és most állítólag Suzanne Piret amerikai szakácskönyvírónővel találkozgat, aki a szexet és az ételeket említi kedvencei között.

A három Michelin-csillagos séfnek három kamaszkorú gyereke van Zannától, akit méltatott áldozataiért, melyeket érte és a több millió fontos éttermi vállalkozásért hozott. Bár úgy tűnt, kapcsolatuk túlélte a fáradságos munkát, amivel a Fat Duck éttermet a világ egyik vezető éttermévé tették, a héten bejelentették, hogy a sok áldozat megtépázta házasságukat.

A 45 éves séf elköltözött buckinghamshire-i otthonukból és most Pirret kisasszonnyal ápol intim kapcsolatot, aki Amerikában Nigella Lawson megfelelője és gyakran emlegetik "istennőként", amiért megírta The Pleasure Is All Mine: Selfish Food for Modern Life c. könyvét. Korábban Jamie Oliver Fifteen nevű éttermében is dolgozott és sosem rejtette véka alá érdeklődési körét. "Az étel és a szex. Ez a két kedvenc dolog az életemben, és egyben ezek a legerősebb emberi ösztönök is" - mondta. "A legjobb, ha a kettőt egymás után élvezhetem, bármilyen sorrendben, nem vagyok válogatós."

A családhoz közel állók szerint Blumenthálék házassága hónapokkal ezelőtt megromlott, a séf feleségének tudomása van az új kapcsolatról. A család szóvivője a héten azt nyilatkozta, hogy "házasságuk során egy kimagaslóan sikeres vállalkozást építettek, amely sajnos túl sok áldozatot követelt. Jó barátok és három közös gyermekük elkötelezett szülei maradnak."

Blogmustra