Heston Blumenthal felrúgta 20 éves házasságát

Heston Blumenthal, a Michelin-csillagos séf, elköltözött feleségétől és egy híres amerikai szakácskönyvírónővel randizik.

Heston Blumenthal és Zanna
Heston Blumenthal és Zanna

Úgy tűnt, Blumenthalék ismerik a tökéletes házasság receptjét. Fiatalon találkoztak és sikeres vállalkozást építettek fel együtt. Felesége nemrég azt nyilatkozta, Heston a lelki társa, Blumenthal pedig feleségének tulajdonítja közös sikereiket. 20 év házasság után Heston Blumenthal mégis elhagyta feleségét és most állítólag Suzanne Piret amerikai szakácskönyvírónővel találkozgat, aki a szexet és az ételeket említi kedvencei között.

A három Michelin-csillagos séfnek három kamaszkorú gyereke van Zannától, akit méltatott áldozataiért, melyeket érte és a több millió fontos éttermi vállalkozásért hozott. Bár úgy tűnt, kapcsolatuk túlélte a fáradságos munkát, amivel a Fat Duck éttermet a világ egyik vezető éttermévé tették, a héten bejelentették, hogy a sok áldozat megtépázta házasságukat.

A 45 éves séf elköltözött buckinghamshire-i otthonukból és most Pirret kisasszonnyal ápol intim kapcsolatot, aki Amerikában Nigella Lawson megfelelője és gyakran emlegetik "istennőként", amiért megírta The Pleasure Is All Mine: Selfish Food for Modern Life c. könyvét. Korábban Jamie Oliver Fifteen nevű éttermében is dolgozott és sosem rejtette véka alá érdeklődési körét. "Az étel és a szex. Ez a két kedvenc dolog az életemben, és egyben ezek a legerősebb emberi ösztönök is" - mondta. "A legjobb, ha a kettőt egymás után élvezhetem, bármilyen sorrendben, nem vagyok válogatós."

A családhoz közel állók szerint Blumenthálék házassága hónapokkal ezelőtt megromlott, a séf feleségének tudomása van az új kapcsolatról. A család szóvivője a héten azt nyilatkozta, hogy "házasságuk során egy kimagaslóan sikeres vállalkozást építettek, amely sajnos túl sok áldozatot követelt. Jó barátok és három közös gyermekük elkötelezett szülei maradnak."

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.