18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

"Nem törik össze alattad a pasid?"

“A kövér emberek is emberek, akik szeretnek szexelni - olyanokkal, akik ugyanúgy szeretnének velük szexelni” - vallja Athena Mae szextanácsadó, aki már rég megtanulta, hogy a boldogsága nem a testsúlyán múlik.

Szoktál egyáltalán felül lenni? Nem törik össze alattatok az ágy?

Húsz éve még Athena Mae is kiszaladt volna a világból, amikor ilyen sértő kérdésekkel szekálták. Ma már nem csak magabiztosan és büszkén hordja 52-es ruháit, de párkapcsolati és szextanácsadóként elkötelezetten dolgozik azon, hogy a plus size nők elfogadják magukat olyannak, amilyenek, és ugyanúgy élvezzék a szexet, mint átlagos testméretű embertársaik.

Íme, néhány személyes történet és jótanács a plus size szex coachtól:

Ne hagyd, hogy a sértések legyűrjenek!

Tizenhét éves korában Athena is áldozatául esett a pull the pig, azaz a “húzd meg a malacot!” nevű kegyetlen játéknak, melynek lényege, hogy a fiúk fogadásból a - szerintük - legkevésbé csinos vagy leginkább túlsúlyos lányt próbálják felszedni, a sikeres csábítást pedig a barátok általában pénzzel jutalmazzák. Mindez persze azzal jár, hogy a trófeát nyilvánosan is be kell mutatni, ami a megaláztatás csúcsát jelenti az áldozat számára.

“Azt hittem, hogy egy igazi párkapcsolat van alakulóban. Lefeküdtünk, másnap pedig hívott, hogy vacsorázzunk együtt a barátaival. Amikor beléptünk a vendéglőbe, a cimborái hatalmas ovációval fogadtak minket, és egy pénzzel tömött borítékot nyomtak a kezébe. Rácsapott a fenekemre és annyit mondott, kösz, szivi. Azt hittem, menten elsüllyedek. Csak álltam és vártam, hogy egy szuperhős majd talán megment, de senki nem segített rajtam. Ott, akkor rájöttem, hogy nekem kell a szuperhősnek lennem” - emlékezik vissza Mae.

plus size sex
Shutterstock

“Ha hagytam volna, hogy ezek a megnyilvánulások határozzák meg azt, amit gondolok magamról, akkor most is szipogva ülnék otthon a négy fal között. Ma már csak olyan emberekkel veszem körbe magam, akik nem tesznek sértő megjegyzéseket másokra a kinézetük miatt, de tudom, hogy mindig lesznek olyanok, akik gátlástalanul beszólnak. Mondtak már olyat is, hogy biztosan kettétöröm a partnerem, amikor szex közben én vagyok felül, erre én: Kemény vagyok, az biztos, de ripityára törni valakit, na az már inkább a Bosszúállók szakterülete. Néha azért jól jönne, ha én is képes lennék ilyenre!” - fűzi hozzá.

“Kövér vagyok, de szép!”

“Tulajdonképpen semmi bajom a kövér szóval, hiszen se csúnyát, se koszosat nem jelent, sem azt, hogy valaki ne kívánna meg a méreteim miatt. Pár hónapja, amikor egy kávézóban pusmogtak a hátam mögött, hogy "Nézd már a kövér madarat!", a felszolgáló hölgy próbált a védelmemre sietni. Kedvesen azt mondta: "Maga nem kövér, maga gyönyörű!" Én pedig megnyugtattam, hogy 52-es a ruhaméretem, persze, hogy kövér vagyok, de ettől függetlenül szép is. Számomra a kövér szó teljesen rendben van, hiszen segít az önbizalom növelésében - a hálószobában és azon kívül is” - magyarázza Mae.

Behatolás nélkül is lehet jó a szex

“Akár fizikailag, akár lelki okokból találja valaki nehéznek a behatolást, fontos tudni, hogy enélkül is lehet nagyon élvezetes az együttlét. Ahogy nem csak egyfajta testalkat lehet szexi, úgy a szex sem csak arról szólhat, hogy pénisz kerüljön a vaginába. Ez az elképzelés ugyanis azt jelentené, hogy van helyes és helytelen módja a szexnek, ami elég nagy hülyeség. Amikor például fekszel az ágyon, és a partnered megérinti a csiklódat, miközben csókolóztok, az szexnek számít? Szerintem igen. A szex az, amit te annak tartasz. Nem győzöm hangsúlyozni azoknak, akik segítségért fordulnak hozzám, hogy csak azt csinálják, ami jólesik, ami örömöt szerez nekik. Nem számít a testalkat, a méret, a bőrszín vagy a szexuális vágyak - feltéve, hogy a másik is önként ugyanazt akarja -, minden apró élvezetre méltó vagy, amit a szex vagy az élet nyújtani tud számodra” - véli a coach.

Ha útban van, pakold arrébb, de ne szégyelld!

“Nem kell nagy ügyet csinálni a nagy testrészekből, egyszerűen a képességekhez mérten kell szexelni. Amikor például a méretes hasam útban van, csak odébbhúzom, és ugyanez a helyzet a szeméremtájjal vagy a combokkal is. Ha pedig a túlsúlyos nő van felül, aki éppenséggel csípőtájéki ízületi fájdalmakkal küzd, akkor érdemes a partnere feneke alá tenni valamit, így nem kell olyan mélyre ereszkednie. Ha a kutyapóz kényelmetlen, előrébb lehet csúszni és egy párnával vagy egy szivacshengerrel aládúcolni a hasat. Mindenre van megoldás, csak kísérletezni kell, nem lemondani az élvezetekről. Kövérnek lenni és szexelni éppen olyan, mint vékonynak lenni és szexelni, hiszen minden emberi test egyedi. Csak csináld azt, ami tényleg jólesik!” - javasolja Athena Mae.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek