Egészségesen eszel? Kvízünkből kiderül.

Nem csak a kalóriabevitel számít, de az is, hogy az miből tevődik össze. És akkor a sóról, a rostokról, az alkoholról még szó sem esett...

A helyes táplálkozás az egyik legfontosabb, amit egészségünkért megtehetünk. Akár fogyni, akár izmot építeni szeretnénk, nem kerülhetjük meg a célunkhoz igazított étrendet. Ahogy akkor sem, ha jobb közérzetre, nagyobb fizikai és szellemi teljesítőképességre vágyunk, vagy éppen valamilyen betegség kialakulását szeretnénk megelőzni. Napjainkban ezért rengeteget foglalkozunk a táplálkozással, mondhatni, a speciális diéták, táplálékkiegészítők és a hajmeresztően széles élelmiszerválaszték korát éljük.

shutterstock 272566277

Sokszor pedig egyáltalán nem könnyű ebben kiigazodni, vagyis ügyesen tájékozódni a reklámok és táplálkozástrendek világában. Kvízünkből most megtudhatod, hányadán állsz a dietetikai ismeretekkel!

Minden kérdés megválaszolására 70 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.