Eddzen a Pólus Fitnessben, ha kedvességre és kényelemre vágyik

2015-ös sorozatunk újraéled: budapesti edzőtermeket veszünk sorra. Ami a tesztelés metódusát illeti: nem vagyok profi sportoló, heti 2-3 alkalom mozgás nekem pont elég (már ha nem vagyok erre is lusta), az viszont minél változatosabb, annál jobb. Futni, aerobikozni, TRX-ezni szoktam, a táncos órák nem a kedvenceim és a súlyos edzés sem nekem való.

A termeket, edzéseket általában két alkalom után minősítem, és nemcsak az óra stílusát, minőségét, hanem a gépek állapotát és a terem tisztaságát is pontozom. Mivel nem vagyok profi, nem tudom megmondani, hol található a legprofibb géppark, de azt azért észreveszem, ha valami nagyon ócska és az is feltűnik, ha a recepciósok bunkók – így talán tudok valami kapaszkodót nyújtani önnek, amikor azon gondolkozik, hová vegyen bérletet. A tesztelt termeket általában All You Can Move Sportpass-szal is igénybe lehet venni.

A Pólus Fitness bejáratát ugyan nehezen találtam meg, készüljön fel rá, hogy azt fogja hinni, egy sportboltba lépett be, ami félig-meddig igaz is. A terem recepciójánál ugyanis étrendkiegészítőket és sportruhákat is árulnak, de ez egyáltalán nem árt a helynek. A recepciós különösen, őszintén kedves és segítőkész – valószínűleg ő maga az üzemeltető is. Sok recepcióssal találkoztam már, de ilyen kedves fogadtatásban nem sokszor van részem. És hiába gondoljuk a bejárat alapján, hogy a terem esetleg szűkös lesz, nagyot tévedünk: hatalmas belmagasságú, tágas helyiségben vannak a gépek elhelyezve, bőven jut hely squash- és aerobikteremnek is. Az öltöző is nagyon kényelmes, a szekrények tiszták, nagyok, a zuhanyzó is tiszta és nemrég lehetett felújítva. 

Csak abszolút jókat tudunk mondani az egész létesítményről, kellemesen lehet a Pólusban edzeni, arról nem is beszélve, hogy már a recepción megmutatták, kik az edzők, akiket kérdésekkel lehet bombázni. 

Ha pedig valami igazán különlegesre vágyik, nevezzen be egy spinningre a terem sóbarlangjában (!!!), ami elsőre olyan, mintha egy cseppkőbarlanban tekerhetne – de a hatása még annál is jobb (keressen időpontot az órarendben!). Ha pedig ezek után még érez magában erőt, irány a szauna vagy a wellnessrészleg!

Cím: 1152 Budapest, Szentmihályi út 131 (a Pólus Center első szintjén, a korcsolyapálya felett)

Honlap: www.poluslfitness.hu

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 7:00-22:00, Szombat-Vasárnap: 9:00-19:00

Összességében így éreztem magam: 5/5 pont

Árak: Kombinált napijegy 1400 forint, havi aerobik bérlet 13 990 forint. További részletek és akciók itt!

M, L, XL-es és XXL-es All You Can Move kártyával is igénybe vehető a terem, azaz havi 9200 forinttól.

Recepció: 5/5 pont

Terem berendezése, stílusa: 5/5 pont

Gépek állapota: 5/5 pont

Öltöző: 5/5 pont

Tisztaság: 5/5 pont

Parkolás: a Pólus Center parkolójában ingyenes és könnyű helyet találni.

Szolgáltatások: Technogym és Life Fitness gépek / 2 aerobicterem változatos órarenddel / 3 squashpálya, squashoktatás / Spinning sóbarlangban / étrendikegészítők / boxórák / Zumba / Kangoo / Szaunázási lehetőség minden öltözőben / Welness részleg fűtött medencével és koedukált szaunával, gőzkabinnal.

Hirdetés
Hirdetés
Mustra