Csütörtökön Uberrel rendelhet kutyát!!

Ha ön is szívén viseli az árva állatok sorsát, itt az alkalom, hogy valami nagyon jót tegyen, amivel ráadásul nemcsak a lelkiismeretét cirógathatja majd (meg egy kutyát), hanem egy rakás szerencsétlen sorsú állaton is segíthet vele. Az Uber Budapest úgy próbál felülkerekedni az elmúlt hetek taxismizériáján, hogy megmutatja, nemhogy nem kérnek több pénzt kérnek az utastól, ha az háziállattal száll be a kocsiba, de még támogatják is a magukra hagyott négylábúakat.

Március 10-én, csütörtökön, 12.00-16.00 óra között, az applikációban válassza az UberPUPPIES-nézetet, nyomjon rá a megrendelésre és hamarosan megérkezik önhöz 15 perces villámlátogatásra egy terápiás- és menhelyről mentett kutya kísérő trénerrel. Ha esetleg épp a munkahelyén ül ebben az időpontban, semmi probléma, oda is kiszállítják a kutyát (feltéve persze, ha kutyabarát az iroda). 

Az akcióból befolyt teljes összeget a családbarát és felelős kutyatartás jegyében működő alábbi menhelyeknek adományozzák: Etyeki Állatvédők Egyesülete, Kóborka Menhely, Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesület, Noé Állatotthon.

shutterstock 84427249

Szóval egyszerre stresszmentesítik napját egy negyedórás kutyasimogatással és cserébe még jót is tehet. Az egész „UberPUPPIES” akció csak háromezer forintba kerül és nagyon reméljük, hogy rengetegen fognak csatlakozni ehhez a nagyszerű kezdeményezéshez. Íme a részletek:

UberPuppy_vHU.mp4

Állatbarát vagy? Akkor vegyél részt az #UberPUPPIES akciónkban és támogasd az állatmenhelyeket! Részletek itt: http://ubr.to/1R72k5K

Posted by Uber on Wednesday, 9 March 2016

„Magyarországon most először küldünk szőrös stresszűzőket oda, ahová te szeretnéd! Az UberPUPPIES célja, hogy felhívjuk a figyelmet a menhelyen élő kutyákra és az örökbefogadás fontosságára” – írja az Uber Facebook oldalán. Egyébként többen is összefoghatnak és szétdobhatják a háromezer forintot, vagy akár több kutyát is rendelhetnek egyszerre. Hajrá!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek