Szobafitnesz: ha ülőmunkát végez, ez a gyakorlatsor (szinte) kötelező

Az otthoni edzés mellett az életmódváltó programunk öt résztvevője nagyon sok időt tölt az edzőteremben, és a hajtás után megnézheti, hogyan is formálják izmaikat egyre ügyesebben. Az eheti tornavideó pedig főként azoknak szól, akik napjuk nagy részét egy székben ülve töltik. 

Az embernek nincsenek határai

Az első edzés óta eltelt egy kis idő, és már látszik a rendszeres testmozgás eredménye. Persze még van min dolgozni, mások a célok is, de de szerencsére mindenki lelkes. Ha még hiányzik a kezdő lökés az életmódváltáshoz, akkor mindenképpen nézze meg ezt a videót! 

A core izmok edzése

Számtalanszor megírtuk már, hogy mennyire ártalmas az ülőmunka. Persze akár ki is lehetne tanulni valami új szakmát, de talán egyszerűbb, ha egy kicsit jobban odafigyelünk testünk jelzéseire, és persze edzésként olyan gyakorlatokat végzünk, amelyek ellensúlyozzák az irodai munka káros hatásait. A mellékelt videóban pont ilyeneket mutat be szakértőnk. 

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.