Szobafitnesz Bánkuti Gabival: amikor pár perc is elég a lihegéshez

Van, aki éjszaka is edz, ha úgy érzi, ennie kell, van, aki másra fogja, hogy miért vannak egészségtelen ételek a hűtőben, és könnyek is voltak. Családlátogatáson voltunk! 

Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz

Túl vagyunk a félidőn, ezért Bánkuti Gabi úgy döntött, megnézi, hogy az életmódváltó programunk résztvevői mennyire szabálykövetőek, például van-e bármi olyasmi a hűtőjükben, aminek semmi keresnivalója nem lenne ott, illetve arra is kíváncsi volt, hogyan megy nekik az otthoni edzés. 

A hátizom edzése

A comb-, far-, mell- és hasizmok átmozgatásán már túl vagyunk, most jöjjön a hát, hiszen ha valaki arányos testet akar, akkor erről a területről sem szabad elfeledkeznie. Ha nemcsak otthon edzene, hanem szívesen eljár konditerembe is, akkor itt további gyakorlatokat talál a hátizmokhoz és a vállhoz. 

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.