Szobafitnesz Bánkuti Gabival: Piac, fenék, comb

Bár az élelmiszerüzletekben és/vagy a piacon bolyongva könnyebb elcsábulni, valahol mégis meg kell venni azokat az összetevőket, amikből egészséges ételeket tud főzni. Szakértőnknek, Bánkuti Gabinak is van egy pár tippje, hogy céltudatosabban tudja elkerülni a csapdákat. Bónusz comb- és farizomgyakorlat! 

Sütemény helyett brokkoli

Mivel életmódváltó programunk résztvevői hétvégenként önjáróak, vagyis maguknak kell gondoskodni az étkezésükről, ezért Bánkuti Gabi elvitte őket piacozni, hogy megmutassa milyen alapanyagokat érdemes beszerezniük. A péksütemény természetesen nem szerepel a listán, pedig igény lett volna rá. 

Még több gyakorlat a kerek fenékért

Ha szép combokat és feszes feneket szeretne, akkor nemcsak a guggolással kell megbarátkoznia, hanem a kitöréssel is. Az új ötperces edzésvideókban most ez utóbbi lesz a középpontban. 

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.